★ Genialny Chemik ★ Napisano 22 Października 2017 #477411 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Mam Propozycje na Forum !!! Wpadłem na pomysł aby dla każdej kobiety bądź dziewczyny w momencie rejestracji i napisaniu postu w odpowiednim temacie dostawała ona Vipa na określony czas na dowolnym serwerze. Oczywiście, żeby sprawdzić czy to na prawdę kobieta musiała by ona wbić na TS3 w celu weryfikacji o ile posiada działający mikrofon.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 22 Października 2017 #477413 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Czyli mam rozumiec ze jak sie jakas dziewczyna zarejestruje na forum to dostaje vipa powiedzmy na tydzien na jakims serwie, a jak chlopak/facet to juz nie? Czy tylko mi smierdzi feminizmem na kilometr? Doman i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ Genialny Chemik ★ Napisano 22 Października 2017 Autor #477414 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Tak dobrze zrozumiałem to jet normalna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Października 2017 #477415 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Byłbym skłomny aby takie coś dać kobietom na dzień kobiet czy walentynki powiedzmy na tydzień. A tak to bezsensowne. ~MiyaGu* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 22 Października 2017 #477416 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 nie to nie jest normalna propozycja, zwykla faworyzacja i tyle. Czemu plec meska ma czuc sie gorsza, skoro dajemy plci pieknej vipy to dajmy tez plci meskiej. sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi