★ Genialny Chemik ★ Napisano 23 Października 2017 #477491 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Mam Propozycje !!! Mam propozycje żeby nie tylko reklamowanie Multi-Head na FP można zrobić też Na Twitterze. Redaktor naczelny Twittera Redaktor Twittera Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Października 2017 #477493 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Cóż za beznadziejna propozycja. Jestem na nie, bo nie ma to kompletnie sensu i do niczego sie nie przyda. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Października 2017 #477494 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Jak dla mnie bez sensu, Fanpage na fb moim zdaniem wystarczy, a i tam dużo ludzi nie ma. Twittera ja nie mam jak i pewnie większość osób na naszej sieci, także graczy którym do niczego nie jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Października 2017 #477495 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Był kiedyś Instagram i upadł w mgnieniu oka, nie ma sensu wprowadzać czegoś co upadnie i sobie głupi ryj rozwali Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Października 2017 #477497 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Może jeszcze snapchat zrobimy MG XD jestem na nie [Team Hax] Dizek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 23 Października 2017 #477498 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Bezsensowny pomysł, kto normalny korzysta z twittera? Na nie.. [Team Hax] Dizek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 23 Października 2017 #477499 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Pomysł bez sensu, w ogóle ktoś z twittera korzysta? xD Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Października 2017 #477502 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Godzinę temu, FunnyPuma napisał: w ogóle ktoś z twittera korzysta? xD Ja korzystam. Twitter jest spoko tylko że to zrzesza zupełnie inne grono ludzi niż my (sieć) potrzebujemy. Konto byłoby tam raczej dla ozdoby bo tam graczy 1.6 raczej nie uświadczymy za dużo (CS:GO zresztą też). To tak jakbyś w "Nature" czy "ScienceMag" chciał zareklamować Dosię. Niby dotrze to do sporego grona ludzi ale zyski będziesz miał znikome, bo to zupełnie inny target. A nawet jeśli zdecydujemy się kiedyś na Twittera to rekrutacja będzie na pewno ostrzejsza niż na Redaktora FP, bo na Twitterze albo Nas wypromujecie albo zmieszacie z kupą. No i tam się nie da wrzucać Kwejków z CSa, bo nikt tego nie łyknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Października 2017 #477503 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi