Knopa Napisano 29 Października 2017 #478325 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Zasady: - Limit pytań wynosi 50. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @Tai Woffinden zadajemy do soboty tego tygodnia. Następnie Tai w niedzielę stworzy temat z odpowiedziami. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Października 2017 #478330 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [P] Czemu jesteś takim botem w CS'a? [P] Kiedy poznasz jakąś loszkę? [P] Czemu trzeba wyjaśniać @Ripton'a? [P] Czemu krzyczysz na @Missia? Missia i aureox dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 29 Października 2017 #478331 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [P] Czego drzesz mordę jak grasz w Globala? [P] Co robisz poza graniem na komputerze? [P] Co Cie najbardziej denerwuje w sieci? [P] Czego jestem najlepszym UBT? [P] Pozdrowisz? aureox i KillFromNOOB dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Października 2017 #478335 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [p] lubisz ziemniaczki? ( nie chodzi mi o @SUNN.a ) [p] wolisz siedziec na TS czy na forum? [P] co o mnie myslisz mordo? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Października 2017 #478337 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [p] dlaczego masz taki nick, a nie inny? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Października 2017 #478346 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 (edytowane) [p] czemu jestes taki slaby w cs go i placzki sa caly czas ;x Edytowane 29 Października 2017 przez Livio ™ aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 29 Października 2017 #478353 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [P] Czemu se taki trudny nick ustawileś? [P] lubisz mnie? [P] zacznij grać w Lola [p] myślałeś o tatuażu? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Października 2017 #478358 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [P] Dlaczego jesteś lizusem? [P] Masz jakąś dziewczynę na oku oprócz @Missia? [P] Jak wysoko mierzysz z rangami na forum? Missia, Doman i aureox dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 29 Października 2017 #478361 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [P] Dlaczego jestem najlepszym OP UBT? [P] Co tam? [P] Czemu boostujesz konta dla botów? aureox i Malutka dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Października 2017 #478394 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 [P] Ile masz w łapie kolosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi