Mzkkk Napisano 5 Listopada 2017 #479381 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Nick: MzkWiek: 21Doświadczenie (w byciu adminem): Tak szczerze to ciężko mi teraz powiedzieć dokładnie gdzie i kiedy i ile razy byłem adminem. Na pewno miałem admina na 2 codach 45k na diablo modzie i chyba only dd2. Może na starym laptopie znalazł bym jeszcze jakieś ss-y z sprawdzania zbanowanych. Podana poniżej znajomość amxxmodmenu to taka do której powrócę po 2 dniach jeżeli zostanę adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4/5Staż w CS-sie: Steam od 2k10 wcześniej NSSteam / NonSteam: Steam Profil SteamDlaczego Ty: Gram w godzinach o których inni admini nie grają tj 23:00-11:00 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5hKontakt: Wiadomości prywatne na forum lub poprzez platformę SteamLink do GameTracker'a: GameTrack W razie jakichkolwiek pytań lub wiadomości uzupełniających podanie proszę o wiadomość na forum. klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 5 Listopada 2017 #479384 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Wszystko miło fajnie i przyjemnie, ale jeszcze nigdy nie widziałem Cię grającego na steam. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mzkkk Napisano 5 Listopada 2017 Autor #479385 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Spokojnie już będziesz mnie częściej widywał na steam @FunnyPuma Powiedzmy że ani razu się nie widzieliśmy Edytowane 6 Listopada 2017 przez Mzkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 6 Listopada 2017 #479758 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Ja osobiscie jestem za okresem próbnym -obecnosc na forum znikoma + Steam posiada + zgłasza u@ + godziny -/+ troche gra, nie znam zbytnio, ale zaczyna nadrabiać Adminów nam potrzeba, szczególnie kiedy porobiły się urlopy Edytowane 6 Listopada 2017 przez Johny Opalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Listopada 2017 #479760 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 +Steam +Godziny -Nie widziałem Cię ani razu na serwerze, więc nie znam Okres próbny myślę, że by pokazał, czy nadajesz się na posadę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 8 Listopada 2017 #480077 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Na tak - Steam - Pomagał mi przy testowaniu (zaangażowany) Mzkkk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 9 Listopada 2017 #480236 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 -nie znam zbytnio -nie widywałem Cie -grasz o godzinach 23:00-11:00 wtedy gra mało graczy dałbys rade wczesniej grać? -napisałes że Twoje AMX to 4/5 czyli można powiedzieć że z naszego to 8/10 a z tym wiąże się trochę rzeczy np. " umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. " --> potrafisz na tyle? + wiek + godziny Nie wiem, nie wiem. Moim zdaniem pograj więcej i daj się poznać bardziej Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Listopada 2017 #480308 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Za okresem próbnym. + Steam + Zgłasza +/- GT - Na forum Cie nie widać Tak czy inaczej powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Listopada 2017 #480357 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 2-tygodniowy okres próbny. Zapraszam na PW/Steam z twoim SID'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Listopada 2017 #480358 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi