RYBSON Napisano 5 Listopada 2017 #479593 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Data zdarzenia: Dzisiaj Nick gracza: @RiptonDowody: Świadkowie: Cały Multi-ChlebUzasadnienie: Zostałem zdegradowany bezpodstawnie bez dowodów. Liczę na wyciągnięcie konsekwencji w kierunku tegoż wyżej wymienionego niekompetentnego Opiekuna Ub team'u i przywrócenie mnie na stanowisko. @Bezzi@SUNN. Edytowane 5 Listopada 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 5 Listopada 2017 #479594 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Livio, Doman i Bene dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Listopada 2017 #479596 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Doman i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 6 Listopada 2017 #479607 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Oj „Lipton” coś narobili. (Kropka nienawiści) Seldo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Listopada 2017 #479613 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 8 godzin temu, ⭐RYBSON⭐ napisał: Zostałem zdegradowany bezpodstawnie bez dowodów Gdzie mogę pogratulować Riptonowi najlepszej decyzji jaką w życiu podjął? :3 PS. Was też wkurza ten nowy piskliwy dźwięk jak się naciśnie lajka? RYBSON i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 6 Listopada 2017 Autor #479616 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 9 minut temu, SUNN. napisał: Gdzie mogę pogratulować Riptonowi najlepszej decyzji jaką w życiu podjął? :3 PS. Was też wkurza ten nowy piskliwy dźwięk jak się naciśnie lajka? Ty Chamie xD Nie wiem kupę Ci dałem nic nie było słychać ;d Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Listopada 2017 #479617 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Kupy nikt nie ruszy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Listopada 2017 #479625 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 2 godziny temu, SUNN. napisał: PS. Was też wkurza ten nowy piskliwy dźwięk jak się naciśnie lajka? Ej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 6 Listopada 2017 #479629 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 @SUNN. jeszcze go z supporta i już go słuchać nie trzeba będzie na adminiwskim na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi