Frost` Napisano 12 Listopada 2017 #480726 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Nick: Frost Wiek: 16 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: kiedyś tam jakieś Posiadasz mikrofon?: tak Dlaczego własnie Ty?: No zwolniło się miejsce, to chciałbym pomóc(albo jak niektórzy mówią to jestem łowcą rang) Staż na sieci: od 2k14 Co wprowadzisz na naszego Ts? tam trzeba coś wprowadzać? będę dalej trzymał porządek Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co):nie Missia i Baniatowaty dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Listopada 2017 #480727 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Nie, wczoraj otrzymałeś super range, musisz zająć się nią a nie TS, pozdrawiam Maajkeel, aureox, Livio i 3 innych dodali reakcje 3 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 13 Listopada 2017 #480832 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Oj ciężko ciężko, jesteś osoba bezkonfliktowa, nigdy ja lub ktoś inny z tobą problemów nie miał. Przez ostatni tydzień zgłaszałeś mi problemy związane z TS dwukrotnie, ale jest jeden minus często się pojawiasz potem znikasz i znów się pojawiasz Jeżeli tak już nie będzie to jestem na TAK Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 13 Listopada 2017 #480854 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Również jestem na tak. Aktywny Zgłasza moderatorom jakieś problemy Miły Powodzenia Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 13 Listopada 2017 #480880 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak. +Aktywny na TS +Można się z Tobą dogadać Powodzenia Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Listopada 2017 #480893 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Powiem tak, od nie dawna wróciłeś i jak na tą chwilę jestem na nie. Są kandydaci którzy są dłużej na sieci (chodzi o czas rangi). Ale nigdy do Ciebie nie miałem, myślę że przy następnej rekrutacji jeśli nie odejdziesz zmienię zdanie o Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2017 #480989 Administrator Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na TAK, miły aktywny botek z którym zawsze można pogadać. Zawsze mi truje kiedy nie potrzeba Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #481001 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Moim zdaniem troszeczkę za szybko, chcesz ubiegać się o kolejne funkcje. Wróciłeś, popracuj nic na siłę. Masz potencjał, także działaj. Aczkolwiek dam Ci na tak z sympatii. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Listopada 2017 #481054 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Komunikatywny, kulturalny, aktywny, bezkonfliktowy, obiektyeny. Jestem na tak, ale nie znikaj z sieci znowu. Powodzenia. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481127 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Froscik jestes spoko mordeczka ale tak jak ktos tu napisał pojawiasz sie i znikasz, pokaz ze Ci naprawde zalezy a teraz niestety musze Cie zaprosic do zlozenia podania przy kolejnej rekrutacji a poza tym nie mam do Ciebie zastrzezen Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481129 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi