Skocz do zawartości

Zgadywanki czas zacząć!

Doman

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka :hi:

Tak jak Wam wspominaliśmy zaczynamy zabawę w zgadywanki. Jak wcześniej wspomniał @Knopa do wygrania jest skin,,AK 47 siarka safari" oraz siedem losowych skrzynek. Spokojnie, z biegiem czasu postaramy się o coraz to lepsze nagrody. Jeśli ktoś zapomniał to przypominam, że wskazówki będą dotyczyć muzyków, sportowców, aktorów oraz osób spośród nas. Zaczynajmy! :lama:

Pierwsza osoba: (Osoba publiczna)

1. Lubi zabawę z piłką.

2. Ukulał ostatnio dziecko

3. Jego żona to wysportowana wojowniczka, z która lepiej nie zadzierać.

4. Jego fryzura od dawna wygląda tak samo.

Druga osoba: (Członek/Członkini Naszej społeczności)

1. Od małego McDonald oraz fastfood nie były mu/jej obce.

2. Jego/Jej bulwersacja podczas grania w gry jest znana większości osób, które z nim/nią grają.

3. Ostatnio zdała/ zdał maturę o czym moglismy się dowiedzieć dzięki MH.

4. Jej/Jego nick był dosyć dawno nie zmieniany.

Pamiętajcie, że glosujecie do niedzieli!

Powodzenia :lama:

Lewandowski i @senor

@Doman dawaj nagrodę :kappa:

Edit Knopa:

Po dodaniu tematu każda osoba może zagłosować tylko raz na swój typ edytacja postu będzie karana dyskwalifikacją.

Edytowane przez RYBSON
Edytowane, ponieważ poinformowałem domana o Moich 2 poprawnych odpowiedziach i oznaczyłem senora żeby wszystko było na tip top. :)

2. Z tym MC to wiadomo @senor

1. osoba pomyślę i edytuje post.

Lewy xddd

Edit Knopa:

Po dodaniu tematu każda osoba może zagłosować tylko raz na swój typ edytacja postu będzie karana dyskwalifikacją.

Edytowane przez Knopa

1. Lewandowski
2. 

1. Od małego McDonald oraz fastfood nie były mu/jej obce. 100% @Ania ;)

2. Jego/Jej bulwersacja podczas grania w gry jest znana większości osób, które z nim/nią grają. @Ania ;) kazdy o tym wie

3. Ostatnio zdała/ zdał maturę o czym moglismy się dowiedzieć dzięki MH. nie wiem za glupi jestem

4. Jej/Jego nick był dosyć dawno nie zmieniany. @Ania ;)

Wniosek? Osoba z mh opisana tutaj to @Ania ;) najwiekszy bot na tej sieci

1. Lewandowski

2. @senor

Trochę bez sensu to jest, bo ludzie którzy głosują w późniejszym czasie mogą ściągać odpowiedzi od tych wyżej. Moim zdaniem powinny one być wysyłane na PW do redaktorów, alee jak sb tam chcecie.

*Np. ten nade mną, przecież on jest od tygodnia na forum i pewnie nawet nie ma pojęcia o tym, kto to wgl jest sinior lel*

Knopa:

Właśnie myśleliśmy wraz z redaktorami jak to zmienić i na pewno zajdzie mała zmiana ;) Jest to dopiero pierwsze wydanie.  Dzięki za propozycję.

Edytowane przez Knopa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...