JumpQ Napisano 27 Listopada 2017 #483287 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 (edytowane) Witajcie Gracze. Wydaje mi się ,że szybkość expa jest troszke zaduża Na tym serwie gram od jakiś 3 dni W jeden dzień grając nwm z pół dnia xD spokojnie wbiłem 50 lev gdybym sie uparł to w 7 dni dało by radę wbić spokojnie 200 lev Więc to trochę mija się z celem robić co 2 tygodnie reset Dlatego ubiegam się o zmiejszenie szybkości expa conajmniej o połowę aby gracze nie wbijali tak szybko wysokich lev Pozdrawiam administracje i zapraszam do wypowiedzi Edytowane 27 Listopada 2017 przez JumpQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 27 Listopada 2017 #483292 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 22 minuty temu, JumpQ napisał: W jeden dzień grając nwm z pół dnia xD spokojnie wbiłem 50 lev Jeśli dużo grasz to proste, że szybciej wbijesz lvl. Pamiętajmy, że większość graczy nie gra tyle co Ty, więc gdyby exp został zmniejszony o połowę, to taki gracz grający max 2 godziny dziennie wbiłby ledwo 50 lvl. Według mnie na razie nie ma sensu zmniejszać expa, a już na pewno nie o połowę. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mzkkk Napisano 27 Listopada 2017 #483303 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 48 minut temu, JumpQ napisał: Witajcie Gracze. Wydaje mi się ,że szybkość expa jest troszke zaduża Na tym serwie gram od jakiś 3 dni W jeden dzień grając nwm z pół dnia xD spokojnie wbiłem 50 lev gdybym sie uparł to w 7 dni dało by radę wbić spokojnie 200 lev Więc to trochę mija się z celem robić co 2 tygodnie reset Dlatego ubiegam się o zmiejszenie szybkości expa conajmniej o połowę aby gracze nie wbijali tak szybko wysokich lev Pozdrawiam administracje i zapraszam do wypowiedzi Czy tobie się sufit na głowę nie spadł ? To że w dzień wbijesz 50 to nie znaczy ze w 2 wbijesz 100 grając tyle samo godzin i kto powiedział że zaraz po wbiciu 200 będzie reset to też było by bez sensu. Wbiłeś 200 i nudzisz się grą ? To pograj trochę inna klasą jeżeli czujesz się na tyle silny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi