Agaa:* Napisano 7 Grudnia 2017 #485154 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Multi-Head.pl Witam mam propozycję konkursu. Mógł by wyglądać tak jak opisałam na dole Konkurs na Śnieżynkę i Dziadka Mroza 2017/2018 Wielkimi korkami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia Jedni to święto obchodzą inni nie, ale konkurs zawsze można wymyślić!! A na czym on będzie polegał? Każdy z Was może zrobić wybraną pracę, która będzie nawiązywać do Święta Bożego Narodzenia Może to być: ~Rysunek ~Wiersz ~Praca w programie graficznym ~Zdjęcie Ale najważniejsze! Ma być to wykonane przez Was! Mile widziane ujęcie Waszych twarzy. Myślę, że to może być fajny konkurs. Każdy z forum będzie mógł się podzielić czymś co zrobił czy napisał. Dla użytkowników całego forum będzie to niezła frajda. Na pewno pojawią się uśmiechy na twarzach wszystkich Co Wy myślicie o takim konkursie? Bezzi, Zombek :), Arcanos i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 7 Grudnia 2017 #485159 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Fajny pomysł ale moim zdaniem żeby było sprawiedliwie powinno to się odbywać w jednej kategorii (np. sam wierszyk a nie zdjęcie, rysunek i coś tam jeszcze). Agaa:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Grudnia 2017 #485161 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zdjęcia mordek można dać na konkurs miss/mister. Zostawić sam wierszyk i będzie super, coś w stylu "Napisz świąteczny wierszyk o mh" ;d Pomysł fajny Agaa:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 7 Grudnia 2017 #485184 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem z tego samego zdania co koledzy wyżej. Sama z @RYBSON chcieliśmy zrobić taki konkurs miss/mister, ale nie wypaliło. Był już konkurs z rysunkami i wgl. A napisać wierszyk o MH to już o wiele lepszy pomysł. @LOLSON #ZW @SUNN. temat stoi i nie wiem kogo jeszcze oznaczyć xD Edytowane 29 Grudnia 2017 przez L a l c i a Agaa:*, RYBSON i SUNN. dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 7 Grudnia 2017 #485186 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Albo miss mister z foteczkami i gorącymi ciasteczkami i śnieżynkami, albo najlepsza twórczość świąteczna (można głosować czy wybrać wiersz/rysunek/poezję/grafika) etc:D pomysł ciekawy i dawno nie było, więc jak najbardziej za! Agaa:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Grudnia 2017 #488037 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi