Superman Napisano 12 Grudnia 2017 #485899 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 http://d1.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-1712122150-cs_max.dem.zip polecam obejżeć demko z akcvjami gracza Aseal wchodzi gracz Wojtek ( o ile się orientuje admin na 400lvl) lecą zgłoszenia na U@ i zero rekcji (z mikro wojtka głos 5 latka) Co to ma być ?? Swiedek KoXtoJa czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 12 Grudnia 2017 #485900 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Jeżeli chcesz złozyć skargę to zapraszam do działu i uzupełnić według wzoru:http://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 12 Grudnia 2017 Autor #485901 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 to raczej problem bo wiesz aim biega a jakieś dziecko wchodzi na koncie Admina i wszystko się sypie bo zgłoszenia lecą a (gracz pod nickiem Wojtek grozi banem zgłaszającym) to trza by pisać 2 skargi z tym samym demkiem (no chyba że dajecie admina dzieciom ) bez urazy Dla Wojtka a na demku widać wszystko przejżyscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 13 Grudnia 2017 #485919 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 (edytowane) To ewidentnie nie jestem ja. Po pierwsze gram na steamie, po drugie nie mam głosu 5 latka i nie grałem o tej godzinie. W przeciągu ostatnich 2-3 dni mam właśnie problem z podszywkami, ponieważ zblizalem się do max lvla. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Wojtyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2017 #485921 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 7 godzin temu, Superman napisał: to raczej problem bo wiesz aim biega a jakieś dziecko wchodzi na koncie Admina W bansie nie ma żadnych banów czyli gracz nie admin, zwykła podszywka do zbanowanania. Wystarczyło spisać jego dane sid/ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Grudnia 2017 #485923 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 @Superman Następnym razem postaraj się zdobyć SID/IP delikwenta i zgłoś go, np na naszym SB, jest również dział "Zgłoś Cheatera" Admin wyjaśnił sprawę - Temat zostaje zamknięty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Grudnia 2017 #485924 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi