SQNFUN Napisano 14 Grudnia 2017 #486176 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Witam, od kilku dni gdy zaglądam na kanały botów muzycznych zauważyłem że czasami działa jeden, a czasami wszystkie nie działają... Moją propozycją jest to aby usunąć boty "Ewelina Lisowska" oraz "Kubuś" które siedzą tylko na vipowskim kanale Missi + jeden z trzech botów muzycznych i zostawić po prostu dwa, ponieważ hosting najwidoczniej nie daje rady przy 5ciu botach i dlatego czasami połowa z nich z automatu się wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Grudnia 2017 #486196 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 odpalilem 3 radia w strefie muzycznej co do kubusia i eweliny to najlepiej by je wyłączyć z poziomu vps ale z tym to do cypisa bo ja nie mam dostpow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 15 Grudnia 2017 #486205 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Co do radia, rozłączenie jest spowodowane utratami połączenia pomiędzy portem SINUS a adresem ts3. Nie widzę żadnego związku pomiędzy 3 botami muzycznymi na jednym porcie, które grają cały czas, a 2 prywatnymi botami muzycznymi, które grają raz na tydzień na zupełnie innym porcie. Autor nie wie gdzie i jaki jest host więc nie powinien się wypowiadać w sposób "nie daje rady" Temat uważam za wyczerpany. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 15 Grudnia 2017 #486206 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi