Maja. Napisano 25 Grudnia 2017 #487551 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Nick: Maja.Wiek: Miesiąc i 22 bd Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, długi czas byłem adminem na 80K i nie było kłopotów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: Myślę koło 7lat z przerwą, bez przerwy jakoś koło 5 lat Steam / NonSteam: only Steam 0:1:37078808Dlaczego Ty: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku . Większość graczy myślę że ma dobrą opinie o mnie chyba Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Odkąd wróciłem do grania to sporo co widać po GT, obecnie bd się starał około 2-3h dziennie w weekendy więcej Kontakt: steam Maja. lub PW na forumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Maja./80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 25 Grudnia 2017 #487566 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 +Wiek +Steam +AMXX +/-Godzinki, ale to idzie nadrobić Jestem na Tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 25 Grudnia 2017 #487581 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Osobiście jestem na tak -zgłasza na u@/na steamie z tego co pamiętam też coś było -doświadczenie -amxx -na serwerze grasz krótko, ostatnia tygodniowka też średnia (jedynie ostatnie 3 dni są przegrane), ale jak napisał kolega wyżej to da się nadrobić i mam nadzieję, że tak się stanie. Tak więc może okres próbny? Myślę, że dwa tygodnie będą idealne, żeby dać się lepiej poznać nam jak i graczom, a także pokazać znajomość regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 25 Grudnia 2017 #487595 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Okres próbny -wiek -doświadczenie -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 25 Grudnia 2017 #487620 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Neutral: + wiek + steam + amx - godzinki widzę, że grasz od jakichś dwóch tygodni tak naprawdę i to po trzy dni później cztery przerwy Jak dla mnie jak w ciągu tego tygodnia będziesz grać codziennie to będę na TAK Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 26 Grudnia 2017 #487643 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ja jestem za okresem próbnym sprawdzi się zostanie + Steam + Wiek + AMXX + doświadczenie -/+ godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2017 #488026 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jesteś osobą komunikatywną, nie ma żadnych problemów z Tobą, Steam jest, wszystkie inne wymagania również. Jedynie co to staż na serwerze. Sugerując się wypowiedziami adminów otrzymujesz okres próbny który będzie trwał 2 tygodnie Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2017 #488027 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi