Szlendi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witam wszystkich starych wyjadaczy i tych świeżych, którzy mnie nie znają, mam na imię Mateusz, wiek to tylko liczba ale jeśli chcecie wiedzieć to już niedługo 24 wiosenki Kierowca zawodowy z krwi i kości z miejscowości Koszalin (ktoś z okolic?:D) Do zobaczenia na serwerze DD2 + DM ! Pozdrawiam ahh. bym był zapomniał, zmiana nicku w grzez z "Szlendi" na "PoGrom" Elo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F13 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 znam, pozdrawiam, Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszy Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Siemaneczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Cześć, siema elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 No hej Koszalin 70km ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaszFada Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Lepiej późno niż wcale.Elówka Link to comment Share on other sites More sharing options...