SKiLLu Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Twój nick podczas gry:SKiLL *.* Godzina, data zdarzenia:TERAZ Mapa:CSS_DUST2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:4:1082013698' Uzasadnienie:Grałem sobie i mówiłem ze jestem odpalony ze kolega mi podpowiada i nawet że na AB ale nic z tego nie miałem byłem niewinny nic nie zrobiłem i nagle o. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'AB' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1082013698' [AMXBans] Twoje IP: '188.146.160.41' [AMXBans] ======================================= Mamusiaa and Mały' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klqs Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 @Silverek wyjaśnij Mały' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverek Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Jak sprawdzałem w amxbans to miałeś już 4 bany o powodzie AB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 @Silverek w którym miejscu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverek Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 @Bezzi Jak ostatnio patrzałem to jeszcze było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Teraz gra, a mógł odczekać. @SKiLLu Bene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...