Czary Mary ( ^^^ ) Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Twój nick podczas gry: Czary Mary ( ^^^ ) Godzina, data zdarzenia:01.05.2018 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Czary Mary ( ^^^ ) [AMXBans] Reason : ' ab ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1759213045 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.9.234.120 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie:dostalem bana i miałem wstawić ss'y. Uczyniłem to i dostałem ub . Wszedłem na serwer , zabiłem 3 graczy i dostałem bana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyou Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) @Blade Killers | N3XT Zapraszam. @Ripton Edited January 5, 2018 by Kyou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Killers | N3XT Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Dałem bana z takiego powodu że zobaczyłem twoje steam id i było "prawie takie same jak osoby zbanowanej za aimbota" i dałem bana... Ale po chwili zbanowania zauważyłem że zbanowalem innego gracza. Stało się przez to że tamten gracz ktory mial aktywnego bana wyszedł a ty zastąpiłeś jogo tzw miejsce w menu amxx i zostałeś zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) @Blade Killers | N3XT On ma kilka aktywnych banów. Ban prawidłowy. Edited January 5, 2018 by Bezzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...