Skwarkaa Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Twój nick podczas gry: Skwarka Godzina, data zdarzenia: Nie Pamiętam. Mapa: Nie Pamiętam [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Skwarka [AMXBans] Reason : ' Bezmy?lne dzia?anie - ?egnamy ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 246463793 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: Ochłonąłem i proszę administracje o odbanowanie mnie . Bardzo żałuje swoich czynów , Każdy popełnia błędy ale nie każdy ma odwagę się do nich przyznać . Przepraszam jeszcze raz i proszę o szansę Sezonowy Gracz, Apecio, Mamusiaa and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Szkoda, że zrozumiałeś swój błąd dopiero teraz zanim zacząłeś bezmyślnie nadużywać władzy i banować każdego na serwerze. Myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty tylko siedzieć w bansie przez kilka minut i dawać UB, bo adminowi się coś w głowie poprzestawiało? Nie Ty pierwszy i nie ostatni (niestety) zrobiłeś taką szopke każdy jednak kończy tak samo. Naciesz sie kontem, które stworzyłeś, bo na nie również dostaniesz bana. Napisałeś temat z pożegnaniem i tego sie trzymaj nikt z administracji nie chce takich osób na sieci, miałeś swoje 5 minut błysk fleszy zgasł. Nie masz tu czego szukać, pozdrawiam Apecio, Mamusiaa and sypkilopez 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...