Skwarkaa Napisano 7 Stycznia 2018 #489869 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Twój nick podczas gry: Skwarka Godzina, data zdarzenia: Nie Pamiętam. Mapa: Nie Pamiętam [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Skwarka [AMXBans] Reason : ' Bezmy?lne dzia?anie - ?egnamy ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 246463793 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: Ochłonąłem i proszę administracje o odbanowanie mnie . Bardzo żałuje swoich czynów , Każdy popełnia błędy ale nie każdy ma odwagę się do nich przyznać . Przepraszam jeszcze raz i proszę o szansę Mamusiaa, Apecio, Sezonowy Gracz i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Stycznia 2018 #489878 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Szkoda, że zrozumiałeś swój błąd dopiero teraz zanim zacząłeś bezmyślnie nadużywać władzy i banować każdego na serwerze. Myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty tylko siedzieć w bansie przez kilka minut i dawać UB, bo adminowi się coś w głowie poprzestawiało? Nie Ty pierwszy i nie ostatni (niestety) zrobiłeś taką szopke każdy jednak kończy tak samo. Naciesz sie kontem, które stworzyłeś, bo na nie również dostaniesz bana. Napisałeś temat z pożegnaniem i tego sie trzymaj nikt z administracji nie chce takich osób na sieci, miałeś swoje 5 minut błysk fleszy zgasł. Nie masz tu czego szukać, pozdrawiam Mamusiaa, sypkilopez i Apecio dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Stycznia 2018 #489879 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi