Frost` Napisano 8 Stycznia 2018 #490057 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: Frost Wiek: 16 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: jakieś niewielkie jest Posiadasz mikrofon?: tak Dlaczego własnie Ty?: Mam chęci, jestem miły, kulturalny(do pewnej granicy) i bezkonfliktowy. Na sieci dałem się poznać chyba z dobrej strony, do każdej rangi jaką posiadałem/posiadam bardzo się przykładam (potwierdzić to mogą moi podopieczni). Na ts'ie mogę w zasadzie przebywam praktycznie cały czas za wyjątkiem wtorku i czwartku. No i oczywiście potrafię się dogadać praktycznie z każdym, wiadomo są wyjątki. Staż na sieci: od 2k14 Co wprowadzisz na naszego Ts? Trzeba coś wprowadzać? może ogarnę idola bo ostatnia edycja to nie najlepiej wyszła Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): na tsie nie Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Frost` Baniatowaty i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2018 #490067 Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Tak jak w ostatnim podaniu na TAK. Bezkonfliktowy, często siedzi na TS i truje mi na każdy możliwy temat. Nada się na to stanowisko. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez VisTeR.' Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 8 Stycznia 2018 #490069 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Jestem na tak. Dość często przebywa na ts, truje d*** @VisTeR.'. Powinien nadać się jak nic. VisTeR.' i Frost` dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2018 #490071 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Jestem na tak. Kultura na wysokim poziomie, obiektywny, aktywny i doświadczony. ( ) Kolejny dobry kandydat na to stanowisko. Powodzenia! RYBSON i Frost` dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Stycznia 2018 #490074 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Jestem na tak. Coś tam siedzi na TS, kultura też jest, radzi sobie na obecnym stanowisku, więc powinien poradzić sobie i na tym. Powodzenia. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Stycznia 2018 #490129 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Osoba bezkonfliktowa, kolejne podanko, pomocna, można sobie porozmawiać z nim na różne tematy, ale uważam, że są osoby które bardziej się nadają na to stanowisko w tej rekrutacji. Powodzenia! Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Idealna Bania Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Stycznia 2018 #490203 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Z frostem jakis tam kontakt mialem, lecz w pewnym momencie sie urwal, wiec nie wiem jaki jest teraz, ale kiedys to byla spokojna, pozytywna i mila osoba. Jesli nic sie nie zmienilo oraz ma checi pomoc to zycze powodzenia w walce o te stanowisko. Oczywscie frost ma moje popracie. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 9 Stycznia 2018 #490301 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Froscik nw jak to możliwe, ale ja Cię wgl nie widzę na ts. Może siedzisz na tych ukrytych i dlatego Ale mniejszaa o to.. Z tego co wiem to tam potrafisz zachować spokój w każdej sytuacji, która tego wymaga i nie tylko, kulturka jest, wszystko sponczi jak najbardziej, tylkooo.. Więcej siedz na tych takich widocznych kanałach XD Małe tak, powodzonka. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490566 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 pozostali pozostali kandydaci okazali sie lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490567 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi