RYBSON Napisano 8 Stycznia 2018 #490058 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: Rybson Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Praktycznego prawie brak, dlatego też chce spróbować. Posiadasz mikrofon?: Owszem Dlaczego własnie Ty?: Pisze już kolejne bodajże 4 podanie z kolei. Od ostatniego czasu nic się nie zmieniło. Ciągle staram się pomagać nowym użytkownikom jeśli takowej pomocy potrzebują. Staram się nie wpadać w konflikty. Potrafię myśleć trzeźwo i dosyć dobrze (według mnie) radze sobie w trudnych sytuacjach. Bardzo zależy mi na tej funkcji i myślę, że w końcu dostane szansę sprawdzenia się. (kupiłem nawet dla tej funkcji w poprzedniej rekrutacji nowe mikro ) Z użytkownikami mam dobry kontakt, każdy raczej dobrze mnie kojarzy bo potrafię rozśmieszyć i dobrze pogadać. Nie będę wahać się zbanować dobrego kolegi jeśli złamie regulamin naszego komunikatora głosowego. Co do moich rang bo pewnie się do tego ktoś przyczepi... dobrze sobie z wszystkimi radze, do tego obowiązki które mam wykonuje będąc w międzyczasie aktywnym na ts'ie, więc nie sprawiła by mi ta funkcja większych problemów. Nie siedzę także na "jednym kanale" jak to większość pisała w poprzednich rekrutacjach. Więc jeśli macie jakieś dobre argumenty dla których miałbym nie objąć tej funkcji to z chęcią się z nimi zapoznam i jeśli będzie trzeba to postaram się poprawić moje "wady" do kolejnej rekrutacji. Staż na sieci: Ponad rok Co wprowadzisz na naszego Ts? Pomoc przy eventach. Pomoc użytkownikom oraz reszcie modków ts3. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Od momentu złożenia poprzedniego podania raz, za kulture jeśli dobrze pamiętam. (nie pamiętam na ile na pewno nie dłużej niż 5 min.) Edytowane 8 Stycznia 2018 przez RYBSON Malutka, Ehho, Inte Tillgänglig Danke:* i 5 innych dodali reakcje 2 4 1 1
Gość Napisano 8 Stycznia 2018 #490068 Napisano 8 Stycznia 2018 Szymon bardzo pracowity chłopak, bezkonfliktowy, aktywny oraz wszędzie go pełno . Pomimo tylu rang jestem na tak, ponieważ widać jego starania na to stanowisko od dłuższego czasu. Powodzenia! RYBSON dodał reakcję 1
WaszFada Napisano 8 Stycznia 2018 #490072 Napisano 8 Stycznia 2018 W sumie na tak.Byłem tam raz czy dwa na teamspeaku ,ponieważ prosiłem go o pomoc,on oczywiście mi pomógł.Widać ,że jest pracowity po jego rangach.Masz moje tak. RYBSON dodał reakcję 1
FunnyPuma Napisano 8 Stycznia 2018 #490077 Napisano 8 Stycznia 2018 Oj Ryba, Ryba. Pomimo, że masz już sporo rang, to jestem za daniem Ci szansy. Jakieś starania tam wkładasz w te kolorki oraz w ten nowy. Aktywność jest, kultura też. Jestem na tak. Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1
Gość Napisano 8 Stycznia 2018 #490095 Napisano 8 Stycznia 2018 Kolejne podanko, widać ze mu zależy na tej funkcji, dużo aktywny na ts Jak najbardziej na tak
PodajeHazloOkon Napisano 8 Stycznia 2018 #490099 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Ryba Ryba, widzę kolejny raz próbujesz i widzę, że starasz się na każdej otrzymanej funkcji wykonując sumiennie swoją pracę, w tym przypadku pomino masy rang jakie posiadasz, będę na tak ponieważ widzę, że zależy Ci na tej randze. Co rekrutację widzę twoję podanie i od tamtych czasów nie zmieniło się nic oprócz tego, że nie gramy już prawie na jednym serwie Edytowane 8 Stycznia 2018 przez PodajeHazloOkon RYBSON dodał reakcję 1
Maajkeel Napisano 9 Stycznia 2018 #490116 Napisano 9 Stycznia 2018 TAK: + aktywność + kolejne podanie ( widać, że Ci zależy ) + brak zgłoszeń na Twoją osobę RYBSON dodał reakcję 1
aureox Napisano 9 Stycznia 2018 #490125 Napisano 9 Stycznia 2018 Ja jestem nastawiony NEUTRALNIE. Wiem jak bardzo Ci zależy na tej posadzie, starasz się, wszędzie Cię pełno, ale w ostatnim czasie trochę się na Tobie zawiodłem. Zdarzały się sytuację, w których Ty nie do końca zachowywales się fair. 14 godzin temu, RYBSON napisał: Nie będę wahać się zbanować dobrego kolegi jeśli złamie regulamin naszego komunikatora. Mam nadzieję, że jak dostaniesz tą swoją szansę, to te słowa faktycznie okażą się prawdziwe RYBSON dodał reakcję 1
Baniatowaty Napisano 9 Stycznia 2018 #490131 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Osoba pomocna czasem ciebie poniesie, ale nie tak poważnie, kolejne podanko. Jesteś jednym z najbardziej aktywnych osób na ts wiec to mnie bardzo przekonuje na to aby na ciebie postawić w tej rekrutacji. Powodzenia! Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Idealna Bania RYBSON dodał reakcję 1
senor Napisano 9 Stycznia 2018 #490192 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Rybson to taki 2 ja jesli chodzi o podania (byc taka osoba jak ja to trzeba sie niezle postarac) caly czas sie stara i mysle ze nadszedl jego czas. Najlepsza weryfikacja czy sie sprawdzi w roli modka jest wlasnie danie mu tej szansy zeby sie wykazal lub nie. Z mojej strony tyle, a rybson ma moj glos poparcia. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez senor RYBSON dodał reakcję 1
Mikus Napisano 9 Stycznia 2018 #490258 Napisano 9 Stycznia 2018 Jestem na TAK aktywny pomocny miły takich moderatorów potrzeba. Trzeba usunąc w końcu to kolesiostwo Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1
Bacior Napisano 9 Stycznia 2018 #490281 Napisano 9 Stycznia 2018 Rybszon wspolpracowalem z tobą w dziale UBT bardzo dobrze sobie radzisz ze swoimi rangami służy pomocą także ma dystans do siebie co chyba każdy wie da się z nim pogadać oraz błyszczy swoją aktywnością także jestem na tak Powodzenia i 5 na fart RYBSON dodał reakcję 1
Gustaw Napisano 11 Stycznia 2018 #490520 Napisano 11 Stycznia 2018 Na TAK + niech się cieszy + pomocny + chyba najbardziej aktywny spośród reszty ( zaraz po mnie ) + stara się już po raz n-ty +widać że zależy Powodzonka RYBSON dodał reakcję 1
Masher Napisano 11 Stycznia 2018 #490525 Napisano 11 Stycznia 2018 Każdy jest tylko człowiekiem, może mieć wahania nastroju i emocji, ważne że jednak będziesz znał umiar i będziesz w porządku wobec innych. Deklarujesz, że będziesz stanowczy i nie będzie u Ciebie pobłażania wobec znajomych. Kolejne podanie świadczy o tym, że jednak Ci zależy. Jestem na tak i powodzonka RYBSON dodał reakcję 1
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490564 Napisano 11 Stycznia 2018 zapraszam na pw RYBSON dodał reakcję 1
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490565 Napisano 11 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
8 Sty
6
9 Sty
6
11 Sty
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Master 2 posts
RYBSON 1 post
WaszFada 1 post
Popularne Dni
8 Sty 2018
6 posts
9 Sty 2018
6 posts
11 Sty 2018
4 posts
Popular Posts
RYBSON
Nick: Rybson Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Praktycznego prawie brak, dlatego też chce spróbować. Posiadasz mikrofon?: Owszem Dlaczego własnie Ty?: Pisze już
Gość
Szymon bardzo pracowity chłopak, bezkonfliktowy, aktywny oraz wszędzie go pełno . Pomimo tylu rang jestem na tak, ponieważ widać jego starania na to stanowisko od dłuższego czasu. Powodzeni
WaszFada
W sumie na tak.Byłem tam raz czy dwa na teamspeaku ,ponieważ prosiłem go o pomoc,on oczywiście mi pomógł.Widać ,że jest pracowity po jego rangach.Masz moje tak.