RYBSON Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 (edited) Nick: Rybson Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Praktycznego prawie brak, dlatego też chce spróbować. Posiadasz mikrofon?: Owszem Dlaczego własnie Ty?: Pisze już kolejne bodajże 4 podanie z kolei. Od ostatniego czasu nic się nie zmieniło. Ciągle staram się pomagać nowym użytkownikom jeśli takowej pomocy potrzebują. Staram się nie wpadać w konflikty. Potrafię myśleć trzeźwo i dosyć dobrze (według mnie) radze sobie w trudnych sytuacjach. Bardzo zależy mi na tej funkcji i myślę, że w końcu dostane szansę sprawdzenia się. (kupiłem nawet dla tej funkcji w poprzedniej rekrutacji nowe mikro ) Z użytkownikami mam dobry kontakt, każdy raczej dobrze mnie kojarzy bo potrafię rozśmieszyć i dobrze pogadać. Nie będę wahać się zbanować dobrego kolegi jeśli złamie regulamin naszego komunikatora głosowego. Co do moich rang bo pewnie się do tego ktoś przyczepi... dobrze sobie z wszystkimi radze, do tego obowiązki które mam wykonuje będąc w międzyczasie aktywnym na ts'ie, więc nie sprawiła by mi ta funkcja większych problemów. Nie siedzę także na "jednym kanale" jak to większość pisała w poprzednich rekrutacjach. Więc jeśli macie jakieś dobre argumenty dla których miałbym nie objąć tej funkcji to z chęcią się z nimi zapoznam i jeśli będzie trzeba to postaram się poprawić moje "wady" do kolejnej rekrutacji. Staż na sieci: Ponad rok Co wprowadzisz na naszego Ts? Pomoc przy eventach. Pomoc użytkownikom oraz reszcie modków ts3. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Od momentu złożenia poprzedniego podania raz, za kulture jeśli dobrze pamiętam. (nie pamiętam na ile na pewno nie dłużej niż 5 min.) Edited January 8, 2018 by RYBSON Doman, aureox, Malutka and 5 others 2 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Szymon bardzo pracowity chłopak, bezkonfliktowy, aktywny oraz wszędzie go pełno . Pomimo tylu rang jestem na tak, ponieważ widać jego starania na to stanowisko od dłuższego czasu. Powodzenia! RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaszFada Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 W sumie na tak.Byłem tam raz czy dwa na teamspeaku ,ponieważ prosiłem go o pomoc,on oczywiście mi pomógł.Widać ,że jest pracowity po jego rangach.Masz moje tak. RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Oj Ryba, Ryba. Pomimo, że masz już sporo rang, to jestem za daniem Ci szansy. Jakieś starania tam wkładasz w te kolorki oraz w ten nowy. Aktywność jest, kultura też. Jestem na tak. Powodzenia RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Kolejne podanko, widać ze mu zależy na tej funkcji, dużo aktywny na ts Jak najbardziej na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PodajeHazloOkon Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 (edited) Ryba Ryba, widzę kolejny raz próbujesz i widzę, że starasz się na każdej otrzymanej funkcji wykonując sumiennie swoją pracę, w tym przypadku pomino masy rang jakie posiadasz, będę na tak ponieważ widzę, że zależy Ci na tej randze. Co rekrutację widzę twoję podanie i od tamtych czasów nie zmieniło się nic oprócz tego, że nie gramy już prawie na jednym serwie Edited January 8, 2018 by PodajeHazloOkon RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maajkeel Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 TAK: + aktywność + kolejne podanie ( widać, że Ci zależy ) + brak zgłoszeń na Twoją osobę RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aureox Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Ja jestem nastawiony NEUTRALNIE. Wiem jak bardzo Ci zależy na tej posadzie, starasz się, wszędzie Cię pełno, ale w ostatnim czasie trochę się na Tobie zawiodłem. Zdarzały się sytuację, w których Ty nie do końca zachowywales się fair. 14 godzin temu, RYBSON napisał: Nie będę wahać się zbanować dobrego kolegi jeśli złamie regulamin naszego komunikatora. Mam nadzieję, że jak dostaniesz tą swoją szansę, to te słowa faktycznie okażą się prawdziwe RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baniatowaty Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 (edited) Osoba pomocna czasem ciebie poniesie, ale nie tak poważnie, kolejne podanko. Jesteś jednym z najbardziej aktywnych osób na ts wiec to mnie bardzo przekonuje na to aby na ciebie postawić w tej rekrutacji. Powodzenia! Edited January 9, 2018 by Idealna Bania RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 (edited) Rybson to taki 2 ja jesli chodzi o podania (byc taka osoba jak ja to trzeba sie niezle postarac) caly czas sie stara i mysle ze nadszedl jego czas. Najlepsza weryfikacja czy sie sprawdzi w roli modka jest wlasnie danie mu tej szansy zeby sie wykazal lub nie. Z mojej strony tyle, a rybson ma moj glos poparcia. Edited January 9, 2018 by senor RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikus Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Jestem na TAK aktywny pomocny miły takich moderatorów potrzeba. Trzeba usunąc w końcu to kolesiostwo Powodzenia RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacior Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Rybszon wspolpracowalem z tobą w dziale UBT bardzo dobrze sobie radzisz ze swoimi rangami służy pomocą także ma dystans do siebie co chyba każdy wie da się z nim pogadać oraz błyszczy swoją aktywnością także jestem na tak Powodzenia i 5 na fart RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Na TAK + niech się cieszy + pomocny + chyba najbardziej aktywny spośród reszty ( zaraz po mnie ) + stara się już po raz n-ty +widać że zależy Powodzonka RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masher Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Każdy jest tylko człowiekiem, może mieć wahania nastroju i emocji, ważne że jednak będziesz znał umiar i będziesz w porządku wobec innych. Deklarujesz, że będziesz stanowczy i nie będzie u Ciebie pobłażania wobec znajomych. Kolejne podanie świadczy o tym, że jednak Ci zależy. Jestem na tak i powodzonka RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 zapraszam na pw RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...