RYBSON Napisano 8 Stycznia 2018 #490058 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: Rybson Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Praktycznego prawie brak, dlatego też chce spróbować. Posiadasz mikrofon?: Owszem Dlaczego własnie Ty?: Pisze już kolejne bodajże 4 podanie z kolei. Od ostatniego czasu nic się nie zmieniło. Ciągle staram się pomagać nowym użytkownikom jeśli takowej pomocy potrzebują. Staram się nie wpadać w konflikty. Potrafię myśleć trzeźwo i dosyć dobrze (według mnie) radze sobie w trudnych sytuacjach. Bardzo zależy mi na tej funkcji i myślę, że w końcu dostane szansę sprawdzenia się. (kupiłem nawet dla tej funkcji w poprzedniej rekrutacji nowe mikro ) Z użytkownikami mam dobry kontakt, każdy raczej dobrze mnie kojarzy bo potrafię rozśmieszyć i dobrze pogadać. Nie będę wahać się zbanować dobrego kolegi jeśli złamie regulamin naszego komunikatora głosowego. Co do moich rang bo pewnie się do tego ktoś przyczepi... dobrze sobie z wszystkimi radze, do tego obowiązki które mam wykonuje będąc w międzyczasie aktywnym na ts'ie, więc nie sprawiła by mi ta funkcja większych problemów. Nie siedzę także na "jednym kanale" jak to większość pisała w poprzednich rekrutacjach. Więc jeśli macie jakieś dobre argumenty dla których miałbym nie objąć tej funkcji to z chęcią się z nimi zapoznam i jeśli będzie trzeba to postaram się poprawić moje "wady" do kolejnej rekrutacji. Staż na sieci: Ponad rok Co wprowadzisz na naszego Ts? Pomoc przy eventach. Pomoc użytkownikom oraz reszcie modków ts3. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Od momentu złożenia poprzedniego podania raz, za kulture jeśli dobrze pamiętam. (nie pamiętam na ile na pewno nie dłużej niż 5 min.) Edytowane 8 Stycznia 2018 przez RYBSON Born, Inte Tillgänglig Danke:*, Malutka i 5 innych dodali reakcje 2 4 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2018 #490068 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Szymon bardzo pracowity chłopak, bezkonfliktowy, aktywny oraz wszędzie go pełno . Pomimo tylu rang jestem na tak, ponieważ widać jego starania na to stanowisko od dłuższego czasu. Powodzenia! RYBSON dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaszFada Napisano 8 Stycznia 2018 #490072 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 W sumie na tak.Byłem tam raz czy dwa na teamspeaku ,ponieważ prosiłem go o pomoc,on oczywiście mi pomógł.Widać ,że jest pracowity po jego rangach.Masz moje tak. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Stycznia 2018 #490077 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Oj Ryba, Ryba. Pomimo, że masz już sporo rang, to jestem za daniem Ci szansy. Jakieś starania tam wkładasz w te kolorki oraz w ten nowy. Aktywność jest, kultura też. Jestem na tak. Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2018 #490095 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Kolejne podanko, widać ze mu zależy na tej funkcji, dużo aktywny na ts Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 8 Stycznia 2018 #490099 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Ryba Ryba, widzę kolejny raz próbujesz i widzę, że starasz się na każdej otrzymanej funkcji wykonując sumiennie swoją pracę, w tym przypadku pomino masy rang jakie posiadasz, będę na tak ponieważ widzę, że zależy Ci na tej randze. Co rekrutację widzę twoję podanie i od tamtych czasów nie zmieniło się nic oprócz tego, że nie gramy już prawie na jednym serwie Edytowane 8 Stycznia 2018 przez PodajeHazloOkon RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 9 Stycznia 2018 #490116 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 TAK: + aktywność + kolejne podanie ( widać, że Ci zależy ) + brak zgłoszeń na Twoją osobę RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 9 Stycznia 2018 #490125 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Ja jestem nastawiony NEUTRALNIE. Wiem jak bardzo Ci zależy na tej posadzie, starasz się, wszędzie Cię pełno, ale w ostatnim czasie trochę się na Tobie zawiodłem. Zdarzały się sytuację, w których Ty nie do końca zachowywales się fair. 14 godzin temu, RYBSON napisał: Nie będę wahać się zbanować dobrego kolegi jeśli złamie regulamin naszego komunikatora. Mam nadzieję, że jak dostaniesz tą swoją szansę, to te słowa faktycznie okażą się prawdziwe RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Stycznia 2018 #490131 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Osoba pomocna czasem ciebie poniesie, ale nie tak poważnie, kolejne podanko. Jesteś jednym z najbardziej aktywnych osób na ts wiec to mnie bardzo przekonuje na to aby na ciebie postawić w tej rekrutacji. Powodzenia! Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Idealna Bania RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Stycznia 2018 #490192 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Rybson to taki 2 ja jesli chodzi o podania (byc taka osoba jak ja to trzeba sie niezle postarac) caly czas sie stara i mysle ze nadszedl jego czas. Najlepsza weryfikacja czy sie sprawdzi w roli modka jest wlasnie danie mu tej szansy zeby sie wykazal lub nie. Z mojej strony tyle, a rybson ma moj glos poparcia. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez senor RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 9 Stycznia 2018 #490258 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Jestem na TAK aktywny pomocny miły takich moderatorów potrzeba. Trzeba usunąc w końcu to kolesiostwo Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 9 Stycznia 2018 #490281 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Rybszon wspolpracowalem z tobą w dziale UBT bardzo dobrze sobie radzisz ze swoimi rangami służy pomocą także ma dystans do siebie co chyba każdy wie da się z nim pogadać oraz błyszczy swoją aktywnością także jestem na tak Powodzenia i 5 na fart RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 11 Stycznia 2018 #490520 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Na TAK + niech się cieszy + pomocny + chyba najbardziej aktywny spośród reszty ( zaraz po mnie ) + stara się już po raz n-ty +widać że zależy Powodzonka RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masher Napisano 11 Stycznia 2018 #490525 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Każdy jest tylko człowiekiem, może mieć wahania nastroju i emocji, ważne że jednak będziesz znał umiar i będziesz w porządku wobec innych. Deklarujesz, że będziesz stanowczy i nie będzie u Ciebie pobłażania wobec znajomych. Kolejne podanie świadczy o tym, że jednak Ci zależy. Jestem na tak i powodzonka RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490564 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 zapraszam na pw RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Stycznia 2018 #490565 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi