Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick cheat'era: Emery' hitmaN

Godzina, data zdarzenia:Dzisiaj

Mapa:Dwie Nuke, Mirage

Serwer:CSGO#6

Link do demka:
Mirage: https://megawrzuta.pl/download/94d25244ce637c6452890a0722215380.html
Nuke: http://f1.hltv.org.pl/srv41493/HLTV-1801231721-css_nuke.dem.zip

STEAM_ID/IP:STEAM_0:4:310351735  37 17:22   12    0

Uzasadnienie:
Mirage
 1-05do 2:11 ( Wie że jestem już w tym budynku a nie słyszal ani kroku mojego)
 2-5:47 do 5:52 ( Cały czas mierzy w miejsce danego Gracza Ciekawe skąd wiedział)
 3-18:50 do 19: 05 (Moim zdaniem w tych minutach specjalnie patrzy przez ściany żeby sprawdzić gdzie gracze są )
Nuke
1:4:32 4:50 ( Podczas gdy gracz "Hitman " biegnie do "Turama" cały czas obserwuje drzwi jakby wiedział że dany gracz już tam . Gdy dobiega do "Turama" od razu wyskakuje wcelowany w niego i go zabija wychodząc patrzy na drzwi i nie rozgląda się na boki )
2:12:50 130 ( Biegnie od razu do prawidłowego wentylu i wie że już tam gracz jest.Słychać że rozwala wentyl ale są dwa i akurat w tego wchodzi)
3:140 do 14:11 ( Podczas lotu patrzy na ścianę czyżby sprawdzał gdzie są dane osoby? )
4:14:20 do 14:28 ( Jak nigdy nie sprawdzał tylko przebiegał to akurat teraz szedł na SHIFCIE i wiedział że gracz jest u góry )
5:: 16:42: 00 do 16:43 Wie gdzie gracz się już znajduje więc wchodzi bokiem w drzwi i jedzie celownikiem po ścianie od razu na danego gracza - Podejrzana Akcja )

Napisano

Czysty jest jak dla mnie. Nie oglądam demek, ale oglądałem jego grę i nic nie podchodzi pod WH. 
Zauważ, że ma w nicku "Emery' czyli siedzi pewnie z kolegami na teamspeaku czy coś takiego :)

Napisano

Chciałbym powiedzieć tyle  Lubie hitmana jest to dobry gracz  i wierzę  że ma  umiejętnosci i dobrze  gra lecz  jego akcje czasem są dziwne  niczym   legenda cs   

rozpisane minuty są idealnie trafne gdzie są akcje gdzie celuje na model i w puste ściany    znam pare osób co maja zdanie że  tutaj kolega nie używa cheatów ciągle tylko  na klawisz ma ustawione i sprawdza sobie gdzię mogą znajdować  się  przeciwnik  ...                     chciałbym aby więcej osób oglądnelo demko i wypowiedziało sie o tym

Napisano
Teraz, OSZKI napisał:

Czysty jest jak dla mnie. Nie oglądam demek, ale oglądałem jego grę i nic nie podchodzi pod WH. 
Zauważ, że ma w nicku "Emery' czyli siedzi pewnie z kolegami na teamspeaku czy coś takiego :)

No tak racja o ts'ie , lecz na ts jest zakaz podpowiadania tak  , a prawie zawsze u nas na kanale siedzi admin wiec nie zezwala na podpowiedzi ... Nie wiem jak było tym razem ale chciałem przytoczyć ten temat :) . Myśle ze hit wcale nie jest odpalony bo nie raz go sprawdzałem z agresji (powód) zabijał mnie  ( przed resetem ) 

Napisano

Ja nie powiedziałem, że sobie podpowiadają.. Dla mnie to powinien być FUN z gry dlatego nie przejmuje się tym, że sobie podpowiadają na ts (o ile to robią).
Jak dla mnie jest czysty.

Napisano

Wszystko się wyjaśni jak każdy z Was obejrzy Demko. Bo pewnie piszecie a nawet demka wam się nie chciało odpalić.Zapraszam do ogladania i wtedy się możecie wypowiadać :)

Napisano

Napisałem Ci, że oglądałem jego grę na serwerze więc nie będę oglądał ponownie tego samego. Jak dla mnie po prostu siedzi na teamspeaku a nie korzysta z żadnych cheatów. Zresztą co to za problem dać ssy do wrzucenia przez niego na forum?
Wtedy każdy będzie miał czarno na białym, że jest czysty.

Napisano

A Ty nie rozumiesz jednego że teraz są takie "Cheaty" że można przyciskiem jednym wyłączyć szybko :) A wystarczy że ma małe czarne kropeczki to tego nawet nie widać więc SS'y nic tutaj nie pomogą jedynie rozpiska demek. Polecam do obejrzenia :)

Napisano

Sprawa jest ciężka  ponieważ  tak jak niektórzy mowią  może być tu gra na przycisk sam sie nieraz z tym spotkałem  że ss nic nie dawały   a okazywało sie że cheat był zrobiony tak że z automatu usuwa podgład na ss     tutaj  sa dziwne akcje jak dal mnie dziwnie to wygłada    czekam na zakup steam  

Napisano (edytowane)

Mirage
2:39-2:43 A tu co mamy, strzela do TT a ten drugi dostaję w głowe +B
5:47-5:52 -B
18:50-19:05 -B

Nuke

4:35- tu slychać jak drzwi się zamykaja, ale ten strzał do niego jest dziwny bo strzela w brzuch a dostaje w głowe +B

4:40 strzały w brzuch i dostaję w głowę? xD +B
12:50 -B
13:14-13:17 xD dziwne, strzelił  głowe owszem, ale zaczał w nogi strzelać a ten zaliczył głowe +B
14:20-14:28 Proste do wytłumaczenia, bo ktoś zabił TT więc dlatego szedł cicho, bo mógl się spodziewać kogoś + slychać kroki -B
16:42 Po prostu tam poszedł i CT byłko widać -B

Dziwne to jego strzelanie, ale WH ja tam nie widzę.   

Edytowane przez L a l c i a
Napisano (edytowane)

Jeśli mogę to skomentować 

Gracz po prostu mnie nie lubi i chce mnie się pozbyć 

Śmiało rozpisuj wszystko co tam chcesz 

Ja jestem czysty i nie mam nic do ukrycia 

Gram tu długo około pół roku i nie było problemów A tu nagle zjawia się taki oto wariat który chce mnie ud****ć

Sytuację normalne doświadczenie mam duże w cs więc mam już nawyki przykład celowanie na wysokosci głowy czy dobre fullauto 

Składam wyjaśnienia ponieważ zależy mi na grze na serwie   i że nie chce być zbanowany

Edytowane przez hitmaNCS:GO#6
poprawka
Napisano

Jak oglądam te demka to wydaje mi się że ma zmniejszony rozrzut + do tego jeszcze dochodzi mała częstotliwość AIMA.
Przepraszam za spam ale nie zamierzam grać z czitami na NS.

Napisano
11 minut temu, OczkO1996 napisał:

nie zamierzam grać z czitami na NS

Dopóki nikt mu nie udowodni że czituje, dopóty jest czystym graczem a nie czitem.

Nigdy w życiu takiego śmietnika nikt z UBT nie będzie rozpatrywał. Po wrzuceniu dema Wasza rola się kończy (chyba że zostaniecie poproszeni do tematu przez UBT) i czekacie na werdykt. Chcecie mieć tutaj prawo wypowiedzi - proszę bardzo - spełnijcie wymagania na UBT, poczekajcie na rekrutację i się zgłoście.

Poza tym zgłaszając demo, wypadałoby wiedzieć za co się je zgłasza - aim czy wh/esp czy wszystko. Bo rozpiskę widzę na WH a potem wspominasz o no recoilu i aimie.

Napisano

demko nr1

2:08 -B

2:35 rozrzut famasa, dobrze widać 1/4 -B

5:47 -B

18:50 -B

demko nr2

4:35 rozrzut broni widać 1/4 -B

12:50 idzie na b, ok , ale wygląda to na lekki prefire

13:10 rozrzut 1/4 -B

14:20 -B

16:40 często tam CT rushuje, więc nic dziwnego -B

UWAGA NA PRZYSZŁOŚĆ... Nie piszę tych czasów by kogoś bronić, czy też ud*pić, Sprawdzałem go jak zwykłego gracza, więc potem żadnych żalów do mnie!!! :)

Napisano

Mirage

2:39 normalne strzały -B
5:47-5:57 normalne sprawdzanie miejscówek -B
18:50-19:05 -B

Nuke

4:37 strzały normalne -B
4:43 tutaj normalny skan -B
12:50 -B
13:14-13:17 normalne strzały -B
16:42 widać, że CT tam stoi -B

Czysto

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...