bobeczek636 Napisano 25 Stycznia 2018 #492856 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Twój nick podczas gry: Bobek Godzina, data zdarzenia: Przed chwila Mapa: cs_italy2 STEAM_ID / IP: http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=2407 Tutaj macie z amx bans od razu. Uzasadnienie: Na ss załączonym do posta jest zaznaczone gdzie był gun. Tyle się ograłem na tym serwerze, zawsze tam stawiałem guna i jakos bana nie dostawałem. Może się to zmienilo, może tam nie wolno jeśli tak to post jest do usuniecia. Jeśli natomiast jest tak jak ja twierdze to proszę Wasz fad3r'a o wytłumaczenie mi swojej decyzji i tego bana. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 25 Stycznia 2018 #492859 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 @WaszFada zapraszam z dowodami, 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaszFada Napisano 25 Stycznia 2018 #492861 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Moim zdaniem jest to słuszny ban bo jak w zdjęciu poniżej widać byłeś w terrorystach i ono strzelało po prawo na schody i na lewo jak zeskoczyłeś także jak ct miało doprowadzić hosty? HalfLife12.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobeczek636 Napisano 25 Stycznia 2018 Autor #492862 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Hosty bez problemu można było doprowadzić tą dlugą po lewej stronie, bo guna tam nie dosięgał. Dlatego tam wlasnie go stawiam zazwyczaj a nie dalej, bo jeśli postawibym trochę bliżej tego placu to wtedy już bylby problem z hostami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaszFada Napisano 25 Stycznia 2018 #492863 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Kolego popatrz na screena jakiego ja dodałem i jakiego ty dodałeś.Na moim screenie widać ,że sg będzie biło na prawą stronę również.Po krańcach rogów ono biło.Już zostawmy ten temat z odpowiednim ludziom z UBT Edytowane 25 Stycznia 2018 przez WaszFada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchaPany BROWAR Napisano 25 Stycznia 2018 #492865 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Jak dla mnie ban całkowicie nie słuszny. Gram już od dłuższego czasu i zauważyłem że administrator Wasz Fad3r gra na takiej zasadzie ( o ten mnie zabił ten gra dobrze to go zbanuje o byle co) W TYM PRZYPADKU SIE PRZELICZYŁ . Gun był postawiony prawidłowo i mam nadzieje że zostaną wyciągniete poważne konsekwencje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 25 Stycznia 2018 #492866 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 25 Stycznia 2018 #492867 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Stycznia 2018 #492927 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Doszły mnie słuchy, że na innych cod'ach za to nie banują i kilka osób nie zgadza sie z banem. Krzyże to tam gdzie nie sięga SG. Po zejściu z mostu gracz oberwie, czyli tak jak wyżej kolega napisał ban słuszny. Miszcz painta pozdrawia. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi