Mateusz9 Napisano 2 Lutego 2018 #494386 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Dalej jest słaby drop kluczy na serwie cs go :9 bo nawet gracze pisali tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 2 Lutego 2018 #494421 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Ale to by musieli też zwiększyć drop dla vipa i svipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2018 #494485 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Wy byście chcieli najlepiej by leciało 20 kluczy co mape. Nie zwiększymy już żadnego dropu bo i tak jest 2-3 x większy niż był przedtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieleee Napisano 3 Lutego 2018 #494511 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Akurat drop kluczy jest dobry nawet bez vipa, z mapki może nawet polecieć 3-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 3 Lutego 2018 #494588 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Witam mam problem bo ktoś po restarcie serwera zarejestrował sobie konto na mój nick i nie mogę grać na moim nicku da radę wykasować to konto a wtedy ja bym sobie założył od nowa? @aquax @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSZKI Napisano 3 Lutego 2018 #494599 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Witam. Po zakończeniu mapy trzeba czekać z 2/3 minuty zanim zacznie ładować się kolejna mapa. Jest to bardzo irytujące. Przed resetem było wszystko w porządku a teraz po resecie to jest masakra.. Czekam na jakieś zmiany Edytowane 3 Lutego 2018 przez OSZKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSZKI Napisano 3 Lutego 2018 #494600 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) 13 godzin temu, aquax napisał: Wy byście chcieli najlepiej by leciało 20 kluczy co mape. Nie zwiększymy już żadnego dropu bo i tak jest 2-3 x większy niż był przedtem. Drop kluczy jest zaje*isty, co mape nawet tak jak napisal @Zielee może polecieć 3/4. Przepraszam za 2 posty ale przez przypadek mi sie kliknęło. Edytowane 3 Lutego 2018 przez OSZKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Lutego 2018 Autor #494610 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 W dniu 1.02.2018 o 18:40, Ogonowy banan napisał: Nie chodzi gdzie kto chodzi tylko piszą ciągle że ktoś gada a ja nie słyszę ich jeśli jest przeciwny team to mam się sam przenosić co chwile żeby wiedzieć czy to robi? Wgrane. W dniu 2.02.2018 o 16:35, Chudy`90 napisał: Da radę włączyć przenikanie przez graczy? na cs go 2 Aquax mówi ze laguje to serwery. Ile w tym prawdy to ja nie wiem 1 godzinę temu, sypkilopez napisał: Witam mam problem bo ktoś po restarcie serwera zarejestrował sobie konto na mój nick i nie mogę grać na moim nicku da radę wykasować to konto a wtedy ja bym sobie założył od nowa? @aquax @VisTeR.' Zgłoś się do mnie na PW/STEAM. Drop kluczy jest i tak większy niż przed resetem. Zwiększono drop kluczy za zabicie z noża i podłożenie bomby. Drop skrzyń jest większy na koniec mapy. Ogólna zmiana procentowa wynosi ponad 30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy`90 Napisano 3 Lutego 2018 #494652 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzis na cs go 2 dalej dzieci zaczeły kopiować skrzynie tu macie link do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieleee Napisano 3 Lutego 2018 #494662 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Na cs:go#6 mówiąc przez mikro słyszą obydwie drużyny, myślę że to jest błąd, powinien swój team słyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 3 Lutego 2018 #494668 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Słyszysz oba teamy gdy umierasz, jak jesteś w grze słyszysz tylko swój, to jest spore ułatwienie dla adminów, bo nie muszą co chwilę zmieniać team przy zgłoszeniach na mikro @Zieleee ustaw se bindy z granatami/kevlarem czy czym tam chcesz i kupujesz granaty w ułamek sekundy, te 3/4 sekundy freez time są zbędne Edytowane 5 Lutego 2018 przez Kyou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 4 Lutego 2018 #494846 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Witam, chciałam zgłosić problem z adminem który występuje spokojnie już z pół roku.. Chodzi o to, że gdy admin zginie to z automatu przenosi go na specta do końca rundy. Każdy admin tak ma, bynajmniej u nas. Nie wiem jak na innych serwerach Go:Mod. Da radę to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryczek27 Napisano 4 Lutego 2018 #494892 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Mlodaa z m4 napisał: Witam, chciałam zgłosić problem z adminem który występuje spokojnie już z pół roku.. Chodzi o to, że gdy admin zginie to z automatu przenosi go na specta do końca rundy. Każdy admin tak ma, bynajmniej u nas. Nie wiem jak na innych serwerach Go:Mod. Da radę to naprawić? Tylko ty widzisz że jesteś na spect reszta tego nie widzi nawet admini przynajmniej tak było na cs:go#2 Edytowane 4 Lutego 2018 przez Patryczek27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieleee Napisano 5 Lutego 2018 #494937 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) @Kyou Było słychać jak się żyło,ale teraz już nie ma tego problemu I pytanie, dało by rade na cs:go#6 dodać jakieś 3-4 sekundy przed rozpoczęciem rundy na kupno granatów czy tam czegoś? @Kyou okej ale nie wiem czy wszyscy zbindują Edytowane 5 Lutego 2018 przez Zieleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 5 Lutego 2018 #494991 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 14 godzin temu, Patryczek27 napisał: Tylko ty widzisz że jesteś na spect reszta tego nie widzi nawet admini przynajmniej tak było na cs:go#2 Właśnie przerzuca i wszyscy to widzą, czasem to zdradza, że admin na serwie i każdy off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 7 Lutego 2018 #495556 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Haloo? zostanie naprawiony problem, czy znów zostanie zlany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Lutego 2018 Autor #496681 Administrator Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 5.02.2018 o 10:32, Zieleee napisał: @Kyou Było słychać jak się żyło,ale teraz już nie ma tego problemu I pytanie, dało by rade na cs:go#6 dodać jakieś 3-4 sekundy przed rozpoczęciem rundy na kupno granatów czy tam czegoś? Dodane 3 sekundy. W dniu 4.02.2018 o 19:30, Mlodaa z m4 napisał: Witam, chciałam zgłosić problem z adminem który występuje spokojnie już z pół roku.. Chodzi o to, że gdy admin zginie to z automatu przenosi go na specta do końca rundy. Każdy admin tak ma, bynajmniej u nas. Nie wiem jak na innych serwerach Go:Mod. Da radę to naprawić? Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem w ten weekned serwer będzie przeze mnie stawiany od zera dzięki czemu błąd zostanie naprawiony. Dodatkowo zostanie tam wgrana nowsza wersja moda która aktualnie jest tylko na GO MOD #3. Edytowane 13 Lutego 2018 przez VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 17 Lutego 2018 #497380 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Jeszcze mam propozycje by dodać na #5: - Aby było napisane na chacie kto dostał case, bo to okienko co są wymienieni gracze albo się nie pojawia, albo widać je kilka sekund - Aby dało sie zbierać granaty po graczu który zginie Tyle, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszProsiak Napisano 20 Lutego 2018 #498091 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 No no panowie, jestem pod wrażeniem. Na serwerach mnie nie było od bóg wie kiedy a na forum wchodzę raz na rok. Zapowiada się na to że czas odwiedzić stare śmieci czyli CS:GO Mod#6 i zobaczyć jak sobie admini radzą. @Kyou spodziewaj się mnie do końca lutego. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Lutego 2018 Autor #498213 Administrator Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 W dniu 17.02.2018 o 13:12, Mlodaa z m4 napisał: Jeszcze mam propozycje by dodać na #5: - Aby było napisane na chacie kto dostał case, bo to okienko co są wymienieni gracze albo się nie pojawia, albo widać je kilka sekund - Aby dało sie zbierać granaty po graczu który zginie Tyle, pozdrawiam CS GO MOD #5 został postawiony od zera W jakiekolwiek problemy, błędy proszę niezwłocznie zgłosić w tym temacie. Wypadanie granatów po śmierci dodane. SUNN. i Mlodaa z m4 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi