Ripton Napisano 11 Lutego 2018 #496318 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Nick: Ripton Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Podstawy. Posiadasz mikrofon?: Tak. Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywną osobą, starającą się nie wdawać w konflikty. Mam już kilka rang ale na pewno dam sobie radę. Piąte podanie więc widać, że mi zależy. Pomagam ludziom jeśli jest potrzeba nie tylko w sprawach ts'a. Można mi zaufać i przyda się dodatkowa para rąk do pracy Staż na sieci: Jeszcze miesiąc i 2 rok Co wprowadzisz na naszego Ts? Pomoc przy eventach itp. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Kilka, kultura ale jest już okey Edytowane 11 Lutego 2018 przez Ripton senor, Malutka, Doman i 5 innych dodali reakcje 5 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Lutego 2018 #496324 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Nie, zadbaj o OPIEKUNA SERWERA bo mało co tam grasz, XD pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2018 #496335 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Troszeczkę masz dużo rang i nie wiem jak stoisz z godzinami na serwerze, którym się opiekujesz, także jestem neutralny, co do twojej kandydatury z jednej strony. Natomiast z drugiej strony popisujesz się nadzwyczajną aktywnością na teamspeak'u oraz jesteś bezkonfliktowy, starasz się być kulturalny i można poruszyć z tobą dowolny temat. Podsumowując - Jeżeli masz dobrą aktywność na serwerze, to jestem na tak, a jeżeli nie to sam wiesz. Tak czy inaczej powodzenia. Ripton, aureox, RYBSON i 1 inny dodali reakcje 3 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 12 Lutego 2018 #496425 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 +wiek +kultura (zwlaszcza jak gra w csa lub lola) +aktywnosc +bezkonfliktowy jestem za przyjeciem go, w koncu ripton powinien dostac szanse Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 12 Lutego 2018 #496430 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Czy mamy tutaj przykład łowcy rang ? Jeżeli jest tylko jedno wolne miejsce, jest na nie lepsza osoba. Opiekun UBT (pół na pół tam jest tak, bo jest was 2 ?) Opiekun Serwera dość dużo musisz mieć z tym na głowie jesteś pewny, że możesz podjąć się jeszcze jednej rangi. Dla mnie bardziej na nie ze względu na ilość rang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 12 Lutego 2018 #496493 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Jeżeli chodzi o Twoje rangi to tak: w ubt nie wiem ile masz roboty ale jest was tam sporo więc chyba dużo nie jest. op go moda? toż to praktycznie nic tam do roboty nie ma poza sprawdzaniem aktywności bo tam w większości zajmuje się tym aquax i programiści... Jeżeli chcesz kolejną funkcję na głowie i sobie z nią poradzisz i nie zrezygnujesz z innych po miesiącu to jestem skłonny dać Ci na tak. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 12 Lutego 2018 #496504 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Na tak: +aktywny +bezkonfliktowy +pomocny +kulturalny Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JRR` Napisano 12 Lutego 2018 #496515 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Troche za dużo na siebie chce wziąć Riptonku. Myśle, że powinieneś się zająć tym co masz. Może next time Jestem na nie Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2018 #496547 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Na tak. Ripton składa już 5 podanie, raz był bardzo blisko, niestety nie udało się. Myślę, że w końcu trzeba było by mu dać szansę się wykazać. Regulamin zna, ogarnia podstawowe funkcje i mimo 2 opiekunów myślę, że mógłby sobie spokojnie poradzić z tą funkcja. Ripton dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Lutego 2018 #496768 Administrator Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Jeżeli dana osoba uważa że da sobie radę z kolejną funkcją, ja nie widzę w tym problemu. To że ma dużo rang, nie znaczy ze nie ma czasu by zająć się dodatkową funkcją. (Żywy przykład.) Co do podania, widać że dana osobą chce spróbować swoich sił w pełnieniu tej funkcji. Czemu by nie dać szansy. Jestem na TAK. Edytowane 13 Lutego 2018 przez VisTeR.' Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 13 Lutego 2018 #496776 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Masz już kilka dość ważnych rang, ale z tego co widzę, to radzisz sobie z nimi. Twoja aktywność na ts'ie jest wzorowa. Starasz się nie wdawać w konflikty, ale czasem zdarza Ci się powiedzieć kilka słów za dużo. Myślę, że jeśli nad tym popracujesz, to nie będę miała żadnego "ale". W każdym razie masz moje TAK. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Malutka_22 Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 13 Lutego 2018 #496801 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Składa 5 podanie już co tu duzo mówic... NA TAK ^^ , upartość to jedna z wazniejszych cech , widac ze ci zalezy. Ciagle stawiasz na swoim i dązysz do swojego celu jakim jest mod na ts3 : ) Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 14 Lutego 2018 #496960 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Ripton da radę na 100%, co widać w sumie po jego aktywności na ts. Oprócz tego jest pomocny, kulturka też spoko. Obecnie jeden z najlepszych kandydatów i myślę, że warto byłoby dać mu wkońcu szansę. Powoooooo Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497101 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Ripton, rozmawiałem z twoimi przełożonymi i doszedłem do wniosku ze powinieneś skupić się bardziej na UBT, zapraszam przy kolejnej rekrutacji Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497102 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi