Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Gustaw

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Myślę że spore dzięki wszelkim poradnikom @Master

Posiadasz mikrofon?: Tak , Tutaj wyjaśniam że już naprawiony :D

Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że jestem jednym z najbardziej aktywnych użytkowników naszego ts3 :D 

Staż na sieci: Ponad 2 lata

Co wprowadzisz na naszego Ts? Myślę że postaram się pomóc w jak najlepszy sposób użytkownikom :D A co do wprowadzania nowych rzeczy myślę że narazie jest to zbędne :D A jeśli będzie trzeba coś nowego to czas pokaże :)

Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie przypominam sobie ;)

Napisano

aktualnie najlepsze podanie na modka
gustaw posiada wszystkie cechy jakie powinien miec wzorowy moderator ts3:
-wysoki poziom kultury osobistej
-brak stronnictwa przy jakiejkolwiek sprzeczce miedzy uzytkownikami
-zawsze wypelnia swoje obowiazki
-jego mikrofon daje czysty dzwiek, przez co bardzo dobrze go slychac
-na tsie siedzi bardzo czesto oraz dlugo
co tu duzo mowic, moim zdaniem gustaw zasluguje na moderatora ts3, dlatego jestem za tym abyscie go przyjeli

Napisano
32 minuty temu, LOLSON napisał:

Kiedy przegrasz pierwsza runde to nie wina drużyny, to wina LOLKA. :kappa: 

Masz to tak, jesteś często, znasz się na rzeczy tylko czasami trzeba ogarnąć emocje. :D

To nie podanie o admina na jakimś serwie i gra w cs go chyba nie ma nic do tego? :)

Oczywiście, że jestem na tak :) Zawsze kulturalny, "uśmiechnięty", przyjazny a co najważniejsze ogarnięty w stosunkach międzyludzkich jak i sprawach technicznych ;)

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...