Gustaw Napisano 12 Lutego 2018 #496399 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Nick:Gustaw Wiek: 19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Myślę że spore dzięki wszelkim poradnikom @Master Posiadasz mikrofon?: Tak , Tutaj wyjaśniam że już naprawiony Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że jestem jednym z najbardziej aktywnych użytkowników naszego ts3 Staż na sieci: Ponad 2 lata Co wprowadzisz na naszego Ts? Myślę że postaram się pomóc w jak najlepszy sposób użytkownikom A co do wprowadzania nowych rzeczy myślę że narazie jest to zbędne A jeśli będzie trzeba coś nowego to czas pokaże Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie przypominam sobie Mikus, Gormit lowca kotow, Livio i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 12 Lutego 2018 #496404 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 TAK: + kultura + aktywność + doświadczenie + kolejne podanie + zgłasza wszelkie nieprawidłowości Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 12 Lutego 2018 #496406 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Oczywiście, że na tak - mój człowiek - lami w cs - rozpowszechnia domenę tsa na mm'ach - wie co i jak o ts - kultury coś łyknął A poza tym mroda tam. Jak mu nie dacie to ja mu dam. I wcale nie chodzi o to o czym myślicie zboczeńcy. senor, Olaa :D / Tralala, RYBSON i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 12 Lutego 2018 #496417 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 aktualnie najlepsze podanie na modka gustaw posiada wszystkie cechy jakie powinien miec wzorowy moderator ts3: -wysoki poziom kultury osobistej -brak stronnictwa przy jakiejkolwiek sprzeczce miedzy uzytkownikami -zawsze wypelnia swoje obowiazki -jego mikrofon daje czysty dzwiek, przez co bardzo dobrze go slychac -na tsie siedzi bardzo czesto oraz dlugo co tu duzo mowic, moim zdaniem gustaw zasluguje na moderatora ts3, dlatego jestem za tym abyscie go przyjeli Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 12 Lutego 2018 #496418 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 mroda to podstawa... Aktywność, -jest Kultura, nie słyszałem żeby obrażał jakąś damę , -jest Zdarzało się że rozmawiał z nami nawet z wanny, poświęcenie? -jest Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2018 #496464 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Jestem również na tak. + Bardzo pozytywna osoba, kulturę trzyma na poziomie + Obiektywny, nie da sobie wejść na głowę. + Aktywny + Doświadczony Powodzenia! Gormit lowca kotow, Gustaw i Maajkeel dodali reakcje 2 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 12 Lutego 2018 #496478 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 32 minuty temu, LOLSON napisał: Kiedy przegrasz pierwsza runde to nie wina drużyny, to wina LOLKA. Masz to tak, jesteś często, znasz się na rzeczy tylko czasami trzeba ogarnąć emocje. To nie podanie o admina na jakimś serwie i gra w cs go chyba nie ma nic do tego? Oczywiście, że jestem na tak Zawsze kulturalny, "uśmiechnięty", przyjazny a co najważniejsze ogarnięty w stosunkach międzyludzkich jak i sprawach technicznych Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 12 Lutego 2018 #496488 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Masz mój głos, wróciłeś i mam tylko nadzieję że zostaniesz na dłużej +kultura +doświadczenie Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JRR` Napisano 12 Lutego 2018 #496514 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Byłeś już modem ts3 i myśle, że może czas dać komuś innemu sie wykazać plus myśle, że jest lepsza osoba na to stanowisko. Nie. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2018 #496538 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Na tak - Kultura - Doświadczenie - Aktywny - Obiektywny - Kolejne podanie Powodzenia. AndreS~ i Gustaw dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 13 Lutego 2018 #496802 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Na tak siedzi całe dnie w piwnicy u conska to ma stałą obserwacje na wszystko w razie problemów na pewno wielu by pomógł : P Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 13 Lutego 2018 #496808 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Daję TAK: -Aktywność -Dogaduje się z graczami -Staż Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 14 Lutego 2018 #496920 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Na TAK +duża aktywność +miły +pomocny Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 14 Lutego 2018 #496959 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Aktywny, pomocny, ma doświadczenie, ogólnie pozytywna mordka. Na tak, powodzonka. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Lutego 2018 #496988 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jestem na nie, podanie napisane od niechcenia, byłeś już moderatorem - daj szanse innym, Twój mikrofon nadal jest zepsuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497104 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 poważnie się zastanawiałem nad tym podaniem i po rozmowie z administracja doszedłem do wniosku ze przy tej rekrutacji nie dostaniesz szansy, zapraszam przy kolejnej rekru Gustaw i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497105 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi