Kasia Napisano 13 Lutego 2018 #496632 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Imię: KasiaWiek: 19Staż na forum: 3 lataDoświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłam redaktorem naczelnym forum jak i FanPage'a.Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9/10Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Nie jestem w stanie tego określić. Wiem, że na pewno w ciągu tygodnia coś się ukaże.Napisz coś o sobie: Większość z Was mnie zna, co tu mogę napisać.. Mieszkam we Wrocławiu, studiuję kryminologię, trenuję boks, pracuję w klubie jako barmanka, zyskałam trochę więcej czasu wolnego i stąd mój powrót na sieć. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Myślę, że nie muszę w tym temacie nic dodawać, dużo moich tematów znajdziecie w dziale redakcji Missia i Doman dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 13 Lutego 2018 #496634 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jest osobą kulturalną i z doświadczeniem. Chociaż lepiej nadawała by się do redakcji fp to tutaj również można dać jej szansę . Na tak. Kasia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisior45162894987561556458 Napisano 13 Lutego 2018 #496635 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jak najbardziej na tak. Dobrze znana osoba na forum , miła , sympatyczna. Pisownia, inerpunkcja - nie ma chyba do czego sie przyczepić Ostatnio aktywna a więc gdy ma już doświadczenie to będzie dobry redaktor Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki , że dostaniesz ~ Pisior45162894987561556458 Kasia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 13 Lutego 2018 #496636 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 +knut +wojownik na 5 lvl +pisze niezle artykuly +ortografia jak i gramatyka na wysokim poziomie +wiedza na rozne tematy rowniez na wysokim poziomie +ma wiele ciekawych pomyslow reasumujac, na bank krolik doda cos fajnego, a moze i nawet swiezego do redakcji, oraz wspomoze chlopakow w robieniu gazetki itp. jestem za przyjeciem jej na stanowisko redaktora forum Kasia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 13 Lutego 2018 #496637 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Zdecydowanie tak. Sprawowałaś funkcję redaktora naczelnego i szło Ci to świetnie, więc myślę, że z redaktorem sobie poradzisz, gdyż nie wymaga on dużo od kandydata według mnie. Potrafisz skleić zdania, podanie ładnie napisane (daj namiary na ten klub, wpadnę kiedyś ) Jestem na duże tak. Kasia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2018 #496642 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Na tak + Doświadczenie + Ortografia/interpunkcja + Mało redaktorów + Kultura Powodzenia. Edytowane 13 Lutego 2018 przez RYBSON Kasia dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Lutego 2018 #496646 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Pomimo niedawnego powrotu oczywiście daje tak. Spory staż na forum. Doświadczenie. Kilka ciekawych tekstów w przeszłości. Redakcja jest dość specyficznym miejscem na forum, gdzie często dochodzi do zmian w kadrze, obecnie poza redaktorem naczelnym i Karolem nie ma nikogo, a wiadomo świeżość się przyda. Nic tylko brać. Edytowane 13 Lutego 2018 przez EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 13 Lutego 2018 #496652 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jasne, że na tak. Sympatyczna, kulturalna osoba. Ortografia jak i interpunkcja na wysokim poziomie. Staż ma dość spory. Nada się! siedzisz mi 30 zł za ten głos Kasia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Lutego 2018 #496657 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Tak, tylko szybko nie zrezygnuj, brakuje redaktorów a Ty już kiedyś nim byłaś i dobrze się sprawowałaś, pozdrooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Lutego 2018 #496662 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Tak - pod warunkiem, że zrobisz ze mną wywiad i w ogóle. Jedna z sympatyczniejszych osób na sieci, a kto się lepiej dogada (w sprawie wywiadów/reportaży/zabaw) z ludźmi jak nie ktoś taki? Poza tym znamy już jej umiejętności, także to po prostu powrót na zasłużone sobie miejsce. Dla mnie to podanie to formalność, opinia oczywiście pozytywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 13 Lutego 2018 #496663 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jestem na Duże Tak: Osoba miła,kulturalna, sympatyczna,doświadczenie na takim stanowisku posiadasz ,staż na sieci jest. Na pewno będziesz dużym wsparciem dla redakcji Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Lutego 2018 #496666 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Moi poprzednicy idealnie napisali i podsumowali całe podaniem. Nie będę długo pisać, spełniasz kryteria jesteś doświadczona. Masz mój głos @Kasia Ty leniu mogłaś już dodać jakąś prace z forum. Karolina dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 13 Lutego 2018 #496667 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 To jakaś parodia, nie potrafi skleić zdania po polsku, rzuca mięchem na lewo i prawo, wulgarna na SB zwłaszcza do Consecuente. Jedyny artykuł jaki widziała to w Bravo Girls pt. "dotknął mnie w udo, czy zajdę w ciążę?" odpowiadając na niego z pogardą. Za takie badziewne podanie należy się przynajmniej 7 warnów jak nie 8. Zamknąć tą żenadę i do kosza. Jestem na MEGA NIE. Knopa, Th3End, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 13 Lutego 2018 #496669 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na tak: + duże doświadczenie + znajomość zasad pisowni na wysokim poziomie + chęci - szkoda tylko, że nie przygotowałaś nic świeżego Edytowane 13 Lutego 2018 przez Doman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 13 Lutego 2018 #496692 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jestem na TAK. +doświadczanie +staż +chęci +Ortografia/Interpunkcja Miła, sympatyczna osoba. Szkoda że nie dałaś chociaż jeden temat. Po drugie to jest tylko Karol i Knopa, a wiem że już pewnie jakieś pomysły na tematy masz Więc ino brać ją. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 13 Lutego 2018 #496702 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jestem na TAK + spory staż na forum + doświadczenie + interpunkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Lutego 2018 #496710 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 jestem na tak ale tylko dlatego ze nie ma obenie zbyt duzej ilosci redaktorow i potrzeba jakiejs swiezosci poza tym wrocilas pare dni temu i juz podanko Powodzenia! PS. szkoda ze nie chcialo Ci sie pisac zadnej pracy do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2018 #496738 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Co tu się dużo rozpisywać, doświadczenie ogromne w tej funkcji, a Knopie na pewno przyda się kolejna para rąk do pomocy. Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 14 Lutego 2018 #496813 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi