Frost` Napisano 13 Lutego 2018 #496707 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Nick: Frost Wiek: w lipcu 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: kiedyś ale dawno Posiadasz mikrofon?: tak Dlaczego własnie Ty?: Piszę podanko po raz kolejny, zależy mi na pomocy obecnej ekipie i oczywiście użytkownikom bo właśnie po to jest ta ranga. Myślę że nadam się na to stanowisko ponieważ do wszystkiego potrafię podejść z chłodną głową i szerszym spojrzeniem na sprawę. Na ts'ie spędzam stosunkowo dużo czasu, wiadomo czasem choć by człowiek chciał to nie może, ale w wolnej chwili zawsze jestem. Staż na sieci: od 2k14 Co wprowadzisz na naszego Ts? Na tę chwilę nic nie trzeba wprowadzać(z moich obserwacji) jedyne co to pomogę obecnej ekipie i tyle. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): nie przypominam sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Lutego 2018 #496724 Administrator Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Co tu dużo pisać spoko morda. Miły bezkonfliktowy lubi mnie wkurzać ale to akurat jego plus, bo umie poprawić humor. Nada się na to stanowisko Dodatkowo w ciul czasu kisi się u mnie na kanale. Edytowane 13 Lutego 2018 przez VisTeR.' Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2018 #496740 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Oczywiście, że jestem na tak Mateusz! Jesteś aktywny na ts'ie, podchodzisz do każej sprawy z zimną głową, kulturę trzymasz na poziomie i co najważniejsze jesteś obiektywny i masz zapał do pracy. Kończąc wypowiedź chcę przypomnieć, że posiadasz jakieś doświadzenie w tej funkcji i dobrze o tym oboje wiemy . Powodzenia! Gormit lowca kotow i Frost` dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 13 Lutego 2018 #496752 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 BBardzo dobry człowiek ciagle siedzi na ts3.Nikt inny nie ogarnia ludzi z taka gracja i spokojem jak on.Integruje sie rówiez z ludzmi z pochylni ts3 wiec jak najbardziej na plus ( ͡° ͜ʖ ͡°) VisTeR.', aureox i Frost` dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaszFada Napisano 13 Lutego 2018 #496769 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na tak, osoba bezkonfliktowa oraz kulturalna.Często przesiaduje na ts.Masz mój głos. Edytowane 13 Lutego 2018 przez WaszFada Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 13 Lutego 2018 #496772 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Pomimo młodego wieku Mateusz wykazuję się naprawdę dużą odpowiedzialnością za powierzone mu zadania. Jest odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ nigdy nie słyszałem aby przeklną nawet jeśli na kanale pojawia się nieproszony gość który swoim zachowaniem prowokuję do bójki słownej. Aktywność tego gracza jest jego kolejnym atutem do objęcia tej posady. Osobiście życzę pozytywnego rozpatrzenia podania. Pozdrawiam, Karol. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Maxi King Frost` i Master dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 13 Lutego 2018 #496790 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Oczywiście, że na tak, bezkonfliktowy, do tego skoro został redaktorem naczelnym FP i opiekunem serwera musi mieć zaufanie u góry i omijać krzywe akcje. Masz mój głos Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 14 Lutego 2018 #496843 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Aktywny, bezkonfliktowy i przyjazny, jestem jak najbardziej na tak Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 14 Lutego 2018 #496907 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Miły , pomocny , często na ts oczywiście że na TAK Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Lutego 2018 #496990 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jestem na tak, często siedzisz na ts, długo jesteś na forum, FP także prowadzony pięknie xD Powodzenia Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 15 Lutego 2018 #496993 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Aktywny, kulturalny, bezkofliktowy. Na tak. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 15 Lutego 2018 #497002 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 na tak, czesto siedzi na ts, bezkonfliktowy Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 15 Lutego 2018 #497088 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jestem na Tak aktywny na ts pomocny. wytłumaczy przez mikro kultura na wysokim poziomie Sprawdza się w innych rangach w tej też trzeba dać szanse Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497112 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 zapraszam na pw, 2 tygodnie okresu próbnego. Frost` i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497113 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi