FrighT Napisano 1 Marca 2018 #500205 Napisano 1 Marca 2018 Data zdarzenia: 17;20Nick gracza: call_me_LukasDowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Ten admin to jakaś kompletna ameba społeczna. Dostaje bodajże 3 bana od niego, pisze kolejne odwołanie a mimo to dostaje i tak kolejnego bana... Błagam o zdegradowanie go bo to jest jakaś żenada, że admin nie ma zielonego pojęcia jak ma wykonywać swoją rolę. call_me_Lukas, venividiwandi i *W* dodali reakcje 2 1
Bezzi Napisano 1 Marca 2018 #500208 Napisano 1 Marca 2018 @call_me_Lukas odnieś sie do sytuacji jaką przedstawił gracz.
call_me_Lukas Napisano 1 Marca 2018 #500217 Napisano 1 Marca 2018 Ależ oczywiście,że się odniosę nie pozwolę by ktoś mnie obrażał sprawuje funkcje admina przeszedłem rekrutację. Gracz gra podejrzanie ja mam prawo go sprawdzić choćby kilka razy pozdrawiam
sebo#c'est la vie Napisano 1 Marca 2018 #500218 Napisano 1 Marca 2018 nie wyzywaj go bo ma prawo robić ss'y tobie jeśli jesteś podejrzany a po twojej grze widać jakbyś miał wh gracze również tak uważają więc wstaw ss'y i po kłopocie
Ripton Napisano 1 Marca 2018 #500223 Napisano 1 Marca 2018 14 minut temu, call_me_Lukas napisał: Gracz gra podejrzanie ja mam prawo go sprawdzić choćby kilka razy pozdrawiam Ssy jednemu graczowi można robić tylko 4 razy. Przeszedłeś rekrutacje więc powinieneś wiedzieć, że jeśli gracz nadal wydaje się podejrzany to robimy mu demko. 15 minut temu, sebo#c'est la vie napisał: nie wyzywaj go bo ma prawo robić ss'y tobie jeśli jesteś podejrzany a po twojej grze widać jakbyś miał wh gracze również tak uważają więc wstaw ss'y i po kłopocie To samo co wyżej robimy demka. A nie ssy 6 raz z rzędu. call_me_Lukas, Bezzi i Mamusiaa dodali reakcje 3
FrighT Napisano 1 Marca 2018 Autor #500226 Napisano 1 Marca 2018 Tak faktycznie, 7 ban w ciągu 5 dni to norma na tym serwerze ? Jak się nie zdenerwować gdy ledwo co wejdę na serwer to dostaje bana po 5 min... call_me_Lukas dodał reakcję 1
Bezzi Napisano 1 Marca 2018 #500227 Napisano 1 Marca 2018 8 minut temu, FrighT napisał: Tak faktycznie, 7 ban w ciągu 5 dni to norma na tym serwerze ? Jak się nie zdenerwować gdy ledwo co wejdę na serwer to dostaje bana po 5 min... Informacja o banach została już jakiś czas temu przekazana w odpowiedni dział i admina na pewno nie ominie kara. Jeśli będzie sie to kumulować to oczywiście konsekwencje będą o wiele surowsze. @call_me_Lukas @sebo#c'est la vie http://multi-head.pl/forum/437-admini-serwerów-globalne-sprawy/ znamy tematy? Raczej nie, bo w nie nawet nie zaglądacie. @VisTeR.'
call_me_Lukas Napisano 1 Marca 2018 #500228 Napisano 1 Marca 2018 Widziałem to drogi kolego Mamusiaa dodał reakcję 1
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Marca 2018 #500782 Administrator Napisano 4 Marca 2018 Rozmawiałem z adminem i zostały z tego wyciągnięte konsekwencje. Taka sytuacja nie powinna się już powtórzyć. Wyjaśnione.
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Marca 2018 #500783 Administrator Napisano 4 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
2
Popularne Dni
1 Mar
8
4 Mar
2
Najaktywniejsi w tym temacie
VisTeR.' 2 posts
Bezzi 2 posts
call_me_Lukas 2 posts
FrighT 2 posts
Popularne Dni
1 Mar 2018
8 posts
4 Mar 2018
2 posts
Popular Posts
FrighT
Data zdarzenia: 17;20Nick gracza: call_me_LukasDowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Ten admin to jakaś kompletna ameba społeczna. Dostaje bodajże 3 bana od niego, pisze kolejne odwołanie a mimo to dosta
Ripton
Ssy jednemu graczowi można robić tylko 4 razy. Przeszedłeś rekrutacje więc powinieneś wiedzieć, że jeśli gracz nadal wydaje się podejrzany to robimy mu demko. To samo co wyżej robimy dem
FrighT
Tak faktycznie, 7 ban w ciągu 5 dni to norma na tym serwerze ? Jak się nie zdenerwować gdy ledwo co wejdę na serwer to dostaje bana po 5 min...