FrighT Napisano 1 Marca 2018 #500205 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Data zdarzenia: 17;20Nick gracza: call_me_LukasDowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Ten admin to jakaś kompletna ameba społeczna. Dostaje bodajże 3 bana od niego, pisze kolejne odwołanie a mimo to dostaje i tak kolejnego bana... Błagam o zdegradowanie go bo to jest jakaś żenada, że admin nie ma zielonego pojęcia jak ma wykonywać swoją rolę. *W*, call_me_Lukas i wandi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Marca 2018 #500208 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 @call_me_Lukas odnieś sie do sytuacji jaką przedstawił gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 1 Marca 2018 #500217 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Ależ oczywiście,że się odniosę nie pozwolę by ktoś mnie obrażał sprawuje funkcje admina przeszedłem rekrutację. Gracz gra podejrzanie ja mam prawo go sprawdzić choćby kilka razy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo#c'est la vie Napisano 1 Marca 2018 #500218 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 nie wyzywaj go bo ma prawo robić ss'y tobie jeśli jesteś podejrzany a po twojej grze widać jakbyś miał wh gracze również tak uważają więc wstaw ss'y i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 1 Marca 2018 #500223 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 14 minut temu, call_me_Lukas napisał: Gracz gra podejrzanie ja mam prawo go sprawdzić choćby kilka razy pozdrawiam Ssy jednemu graczowi można robić tylko 4 razy. Przeszedłeś rekrutacje więc powinieneś wiedzieć, że jeśli gracz nadal wydaje się podejrzany to robimy mu demko. 15 minut temu, sebo#c'est la vie napisał: nie wyzywaj go bo ma prawo robić ss'y tobie jeśli jesteś podejrzany a po twojej grze widać jakbyś miał wh gracze również tak uważają więc wstaw ss'y i po kłopocie To samo co wyżej robimy demka. A nie ssy 6 raz z rzędu. call_me_Lukas, Mamusiaa i Bezzi dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrighT Napisano 1 Marca 2018 Autor #500226 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Tak faktycznie, 7 ban w ciągu 5 dni to norma na tym serwerze ? Jak się nie zdenerwować gdy ledwo co wejdę na serwer to dostaje bana po 5 min... call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Marca 2018 #500227 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 8 minut temu, FrighT napisał: Tak faktycznie, 7 ban w ciągu 5 dni to norma na tym serwerze ? Jak się nie zdenerwować gdy ledwo co wejdę na serwer to dostaje bana po 5 min... Informacja o banach została już jakiś czas temu przekazana w odpowiedni dział i admina na pewno nie ominie kara. Jeśli będzie sie to kumulować to oczywiście konsekwencje będą o wiele surowsze. @call_me_Lukas @sebo#c'est la vie http://multi-head.pl/forum/437-admini-serwerów-globalne-sprawy/ znamy tematy? Raczej nie, bo w nie nawet nie zaglądacie. @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 1 Marca 2018 #500228 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Widziałem to drogi kolego Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Marca 2018 #500782 Administrator Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Rozmawiałem z adminem i zostały z tego wyciągnięte konsekwencje. Taka sytuacja nie powinna się już powtórzyć. Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Marca 2018 #500783 Administrator Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi