CH3RY Napisano 2 Marca 2018 #500428 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) Nick: >>CH3RY<< Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, ponieważ posiadałem opiekuna na serwerze Cod:Mod oraz GO:MOD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5 Staż w CS-sie: 3 lata. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ znam się na rzeczy i chciałbym pomóc chłopakom ogarnąć serwer. Ostatnimi czasami dużo osób łamie regulamin i chciałbym temu zapobiec. Jestem osobą sympatyczną oraz pomocną, dla tego myślę nadaje się na te stanowisko. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/5 H, oczywiście w weekendy więcej. Kontakt: Steam/GG/FB/Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/>>CH3RY< PS: Wszystkie wymagania spełniam oprócz wieku. Edytowane 2 Marca 2018 przez CH3RY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 2 Marca 2018 #500429 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) Witam Cię @CH3RY . Myślę że będziesz dobrą osobą na tym stanowisku , nie było z Tobą problemów , jestes miły , często zgłaszasz rożne rzeczy na u@ i bardzo często grasz +Steam +GT +Doświadczenie +Kultura +Staż Nie widzę żadnych przeciwwskazań jedynie wiek ponieważ masz 15 lat , aczkolwiek myślę że taki wyjąteczek można zrobić Jestem jak najbardziej na TAK . Edytowane 2 Marca 2018 przez Kanron aka Sextasy CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 2 Marca 2018 #500434 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Okres próbny +aktywność +amxx +steam +kultura +/- wiek CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 2 Marca 2018 #500441 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Osoba jak najbardziej aktywna na serwerze. Wiek jak to wiek, trzeba dać Ci szansę, aby się przekonać czy podołasz. Jedyny minus, który widzę to to, że na serwerze jesteś dość krótko ( GT wyświetla mi tylko 12 dni). Nie mam zastrzeżeń co do twojej osoby. Powodzenia! HardeQ i CH3RY dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael Moro Napisano 2 Marca 2018 #500458 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Na TAK !!! +Kultura +Wiek +Steam +GT CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 2 Marca 2018 #500466 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Aktywny, bez mikrofonu, nie marudzi, wymagania spełnia (puki nie piszczy do mikrofonu wówczas wiek to tylko liczba). Zobaczymy jak się będziesz sprawował. Jestem za. CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 2 Marca 2018 #500480 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 +/-Wiek +GT +AMXX +Steam Okres próbny CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotKreskowy Napisano 3 Marca 2018 #500518 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Jestem na tak Wiek jak to wiek nic nie zrobisz z nim GT okej Amx wiadomo można odszukać ale to wyjdzie czy sobie poradzisz Problemów innych nie widziałem przy grze z tobą CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Marca 2018 #500614 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Wiek to tam nic, reszta w porządku. Grasz faktycznie dużo. Ekstremalnie denerwujesz mnie z awp, strzelaj wolniej. Poza tym żadnych innych obiekcji, jestem na tak. CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 3 Marca 2018 #500628 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Jestem na TAK Steam+ Godzinki+ Widywany na serwerze+ Tylko więcej się udzielaj na Say'u albo mikro i będzie git CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 3 Marca 2018 #500632 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Na TAK +aktywny +/- wiek +steam CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assaseall Napisano 3 Marca 2018 #500644 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Ja dałbym go na okres próbny sprawdzimy jak się sprawuje. CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 3 Marca 2018 #500646 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 - Wiek + amxx + steam + kultura Okres próbny 2 tyg. CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR!$ Napisano 4 Marca 2018 #500751 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Na TAK +/-Wiek +kultura +aktywny +steam CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Marca 2018 #500770 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 @CH3RY pomimo młodego wieku pokazałeś swoje zaangażowanie, że zależy Ci na posadzie admina na naszym serwerze. Częste zgłoszenia u@, propozycje czy to na forum czy na steam, aż w końcu rezygnacja z posady na innej sieci. Z czystym sumieniem przyjmuję to podanie. Zapraszam na pw w celu dopełnienia formalności. CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Marca 2018 #500771 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi