Administrator VisTeR.' Napisano 3 Marca 2018 #500663 Administrator Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Twój nick podczas gry: VisTeR.' Godzina, data zdarzenia: 03.03.2018 - 17:01:10 Mapa: css_dust STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:64897439 Uzasadnienie: Podszywałem się pod siebie :v Mamusiaa, WolfIDraV, eLTe i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2018 #500664 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Oczywiście ban zostaje, jak mogłeś podszywać sie pod siebie nie wiesz, że to zakazane? Wszystko przez pochylnie. @call_me_Lukas zapraszam. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 3 Marca 2018 #500666 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Kompletna pomyłka zaszła na serwerze wiem to brzmi naprawdę śmiesznie, ponieważ zbanowałem opiekuna serwera. Sytuacja wyglądała, że na początku ktoś podszył się pod gracza WolfiDraV, a następnie patrzę na tabele wyników jest gracz VisTeR. ale nie ma avatara ani nic lecz przy wszystkich innych był i zbanowałem opiekuna serwera. @VisTeR.'Jest mi wstyd przesz to ponieważ mogłem się upewnić sprawdzają główne menu steam. @Bezzi To moje wyjaśnienia, jeśli należy się kara proszę o nią Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2018 #500667 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 O karze zdecyduje opiekun. Na pewno z Tobą porozmawia na ten temat sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2018 #500668 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi