KotKreskowy Napisano 5 Marca 2018 #501069 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) Nick:ELLOOO Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Były Współwłaściciel Serwera Cod-Mod 8001,Inne prace FTP oraz Administracyjne Znajomość AMXX (W skali 1-10): Między 7-8 Te Komendy których się rzadziej używa muszę sobie przypomnieć ale Podstawy i te średnio-zaawansowane znam Staż w CS-sie:Na początku 2-3 lata na nieoryginalnym teraz 1,5 Roku na Wersji Steam Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Myśle że się Nadaję Po moim Doświadczeniu W posiadaniu Administratora I dostępu do jego Funkcji i komend. Przegrałem wymaganie 30 Godzin doświadczyłem Kilku Kar czasowych na samym początku mojej przygody na serwerze obecnie znam regulamin Forum i serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od czasu Wolnego to od 1 Godziny do 2-3 Kontakt: Steam:http://steamcommunity.com/id/KotKreskowy/ Diskord:KotKreskowy#6650 Ts3 Forum Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/ELLOOO/80.72.43.106:27022/ Nie mam Nic więcej do dodania Przez 2 Tyg za dużo po za GT nauką Regulaminu i Przypomnienia AMX się nie zmieniło Liczę na pozytywne Rozpatrzenie mojego podania #EDIT Nie będę kłamać czas z 2 dni temu został nabity poprzez odpalenie na komputerze przesyłania strumieniowego i siedziałem na telefonie na spec i oglądałem co się dzieje ale czas wczorajszy został normalnie nabity. Zależy mi na tej "posadzie" więc postanowiłem to zrobić ale trochę tego żałuję Edytowane 5 Marca 2018 przez KotKreskowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Marca 2018 #501168 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) Absolutnie coś mi nie pasuje z twoim podaniem. Czas w większość dni jest przeciętny (ale każdy ponad godzinę wystarczający), aczkolwiek 2 dni temu przez ponad 500 minut zdobyłeś 48 fragów? Wczoraj ponad 5 godzin i 32 fragi. Heh. Śmierdzi mi to czasem nabijanym przez zostawienie komputera w nocy. Póki się to nie wyjaśni to jestem na nie Edytowane 5 Marca 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 5 Marca 2018 #501190 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 tak jak pisal HardeQ jestem na nie z tego powodu iz poniewaz nabijasz godziny na spekcie z tego co widac z Twoich osiagow na naszym serwerrze pozdrawiam i graj a nie grzejesz spec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 5 Marca 2018 #501193 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Godziny bite na spect. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 5 Marca 2018 #501195 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Nie GT mówi samo za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Marca 2018 #501196 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Tak jak wyżej koledzy napisali godziny bite pod podanie na spect jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 5 Marca 2018 #501197 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Praktycznie Cię nie znam, jak już grasz to nic nie piszesz ani nie odzywasz się przez mikrofon. Nie wiem jak jest u Ciebie ze zgłaszaniem cheaterów, ale w dziale żadnego Twojego postu nie ma, do tego grasz sporadycznie i to najczęściej wtedy, kiedy są inni admini tak więc raczej nic nie wniesiesz w serwer. Ogólnie rzecz podsumowując jestem Tobie przeciwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2018 #501204 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Pomimo tego, że widzę, że zależy ci na posadzie (m.in kilka zgłoszeń na pw itp) jestem zmuszony odrzucić to podanie, ponieważ takie praktyki nie są u nas tolerowane. Podanie odrzucam, następne złożyć możesz za 2 tygodnie. W tym czasie w normalny sposób dobij jeszcze z 10 godzinek, daj się poznać ludziom/adminom od dobrej strony, a z pewnością sytuacja wyglądała będzie inaczej. P.S. Dobrze, że rozumiesz swój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2018 #501205 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi