eXizoo Napisano 18 Marca 2018 #503885 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Nick: SzakiraBAJLANDO Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: steam od 2011 roku, na non steamie grałem 2 lata przed, oraz aktualnie. Steam / NonSteam: Non steam aczkolwiek posiadam steam tylko bez zainstalowanej gry na komputerze ( Wszysto wyjaśniłem drzevcowi dlaczego tak ). Dlaczego Ty: Uważam siebie za osobę, która przykłada wielką wagę do tego by na serwerze panowała luźna atmosfera. Staram się pomagać adminom poprzez zgłaszanie graczy na u@, a także na forum. Zauważyłem mniejszą aktywność adminów w ostatnim czasie, co skutkuje częstszym napotykaniem cheaterów, i temu chciałbym zapobiec. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny. Kontakt: Steam. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/SzakiraBAJLANDO/80.72.43.106:27022/. @BorN z kazdym adminem, i chyba każdym graczem się dobrze dogaduje. Mimo to szanuję Twoje zdanie. Edytowane 18 Marca 2018 przez Dr.eXizoo Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2018 #503907 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Jesteś aktywny, zgłaszasz wszystko na forum i to jest ok. Jednak nie pasuje mi fakt, że posiadasz złe relacje z niektórymi z adminów i nie wydaje mi się dobrym pomysłem taka "naciągnięta" współpraca. Podsumowując jestem neutralny, co do twojej kandydatury i tak czy inaczej życzę powodzenia! Pozdrawiam. eXizoo dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 18 Marca 2018 #503925 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Jesteś aktywny, ogarnięty i zgłaszasz na u@, oraz często piszesz po prostu na steam żebym wbił. Jednak nie podoba mi się Twoje zachowanie w niektórych sytuacjach, mam tu na myśli sporą ilość wulgaryzmów, oraz wyzywanie się z Crisem na czacie (żarty żartami, ale są granice). Jeśli chcecie pośmieszkować, jest od tego ts. Również pozostanę neutralny. eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 18 Marca 2018 #503933 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 A teraz przyszła kolej na mnie Znam Cię dobrze , przegraliśmy dużo godzin razem na naszym COD 400 . Fakt faktem lubicie np . z Crisem sobie powciskać czasem jakieś głupoty , aczkolwiek według mnie nie powinno to wpływać na ubieganie się o posadę admina , mianowicie wasze ciśnięcie sobie dla "fun'u , zabawy" jest normalne . I pokazuje tylko to że mimo "pocisków" potraficie razem grać i śmiać się z tego co o sobie piszecie . Wracając do twojej Osoby @Dr.eXizoo Jestem jak najbardziej ZA tym abyś został u nas adminem , dlaczego ? - Znasz ten serwer naprawdę dobrze - Zgłaszasz dużo rożnych rzeczy na u@ - Jesteś komunikatywny - Masz dystans do gry , ludzi , potrafisz odróżnić co faktycznie jest na żarty a co ma na celu urażenie czyjeś osoby - Wiek - Steam - Faktycznie czas spędzany przed adminów jest teraz mniejszy niż ostatnimi czasy , sam się do tego przyznaję , praca , praca , praca . - GT to nie musiałem sprawdzać bo jestes NoLife Jedynie musisz się podszkolić(przypomnieć) w AMXX, co jest kwestią max 2 dni Sumując . Jestem na TAK eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoodie™ Napisano 18 Marca 2018 #503934 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Jestem na Tak -Steam +Wiek +Godziny +Aktywny +Kulturalny +Pomocny Bez żadnego sprzeciwu jestem na Tak Edytowane 18 Marca 2018 przez hoodie™ eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 18 Marca 2018 #503936 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Hmm... Jesteś aktywny, GT masz ładne, zgłaszasz na u@, z tego co zauważyłem to masz raczej dobry kontakt z graczami. Co do tych śmieszków z crisem. Rozumiem, że się lubicie, jednakże nie możecie przesadzać. Największym minusem jest chyba ten NS... Neutral. eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Marca 2018 #504136 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Mój ulubiony kabel, konfident, sprzedawczyk na zawsze (odjąć każdą niedzielę) -- (chyba nie muszę tłumaczyć, że to żarty). Jak coś się dzieje to zawsze zgłosi. Solidna firma, aktywny, po chociażby zgłoszeniach widać, że zna się na rzeczy. Ja oczywiście na tak. eXizoo i Kula dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 19 Marca 2018 #504159 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 NEUTRAL -ns -/+ kultura(sprzeczki ze znaj) +ogarnięty, zgłasza na u@ eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolves Napisano 20 Marca 2018 #504218 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Jestem na tak! GT+ Miły, dobry kontakt z graczami adminami + Wiek+ Staż na serwie + Pomocny + eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 21 Marca 2018 #504456 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Oj Michas Michas... No pewnie, ze jestem na tak. Nie widzialam zebys mial konflikt z adminami na serwrze (moze dlatego, ze nie gram zbyt dlugo), ogolem jestes pomocny. Wiem jakim byles adminem z sieci gdzie razem adminowalismy kope lat temu i wywiazywales sie ze swoich obowiazkow nalezycie. Wiek,micro,gt jak najbardziej na plusik. Jeden maly minus: ja wiem, ze Wy z Cri$em sobie zartujecie, ale tych wyzwisk i tekstow moglibyscie na serwerze zaoszczedzic. Jako admin masz swiecic przykladem, a takie zachowanie nie pasuje. Podsumowujac jestem na tak. eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH3RY Napisano 23 Marca 2018 #504855 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Można dać szansę -Tak jak to wspomnieli wyżej, największy minus to steam +GT +Aktywność +Ogarnięty +Często zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #505944 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś się na PW ze SteamID/nick+hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #505947 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi