Skocz do zawartości

Podanie :)

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Kaido

Doświadczenie (w byciu adminem):2-3 lata

Znajomość AMXX (W skali 1-10):9

Staż w CS-sie:3 lata

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego Ty:Wchodząc na serwer,spodobała mi się tutaj atmosfera jaka jest.Czesto nam psują grę inne osoby. Wchodzą i właczaja (cheaty) i połowa osób odchodzi lub idzie na inny serwer,chciałbym z tym coś zrobić.Tutaj na serwerze nikt nie banuje np,Ssy na forum. Nigdy tego nie widziałem,albo jakis ban na zawsze raz na tydzień ban na 30 minut mikrofon lub miny w przejściu i tyle.Admina Można spotkać czasami.Mam duże pojecie o Amxx,ponieważ miałem swój serwer. Myśle ze zawsze,możecie spróbować.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-8 godzin

Kontakt:Steam,gadu-gadu,facebook.

Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Kaido/80.72.43.106:27022/

Raczej nie masz steama, bo na nim nie grasz, z tego co widziałem na serwerze.

Bez tego adminem nie będziesz.

Ma steama, fajnie.

Grasz krótko na serwerze, nie wiemy, czy po kilku dniach ci się znudzi i odejdziesz bez słowa, jednakże..

Adminów jest mało, strasznie mało, jeden admin niedawno zrezygnował + drugi wziął urlop, więc pomoc jest potrzebna. Wydajesz się ogarniętą osobą, nie mam co do Ciebie zastrzeżeń, więc najlepszą opcją jest okres próbny (2 tyg.), aby sprawdzić, czy ci za szybko nie minie ta zajawka.

Chwila chwila....4 dni na serwerze i podanie?Kapi jak Ty tak każdemu będziesz dawał szansę to kiepsko to widzę :) Oczywiście na nie

,na zaufanie nie zapracuje się w 4 dni...

Btw. nie dziwne, że nie widzisz banów skoro zagrałeś 2 dni-4 dni przerwy i znowu pograles 2 dni...

I jeszcze tylko dodam po tym jak z tobą trochę pograłem...spam niesamowity na steam,na serwerze o tym,że złożyłeś podanie itd...Jeśli mam być szczery to po zachowaniu wątpię w podane 19lat,no ale to tylko moje zdanie :)

Jestem na TAK, ponieważ adminów jest mało i przyda się kolejna para rąk do pomocy, a poza tym jesteś ogarnięty i wymagania w miarę spełniasz. 

Tylko twoja aktywność na forum jest bardzo mała i przydałoby się ją poprawić. ;) Oraz sprawdził bym znajomość AMXX'a. :D

Jestem na tak. Im więcej ogarniętych adminów tym większe prawdopodobieństwo , ze będzie admin w czasie gdy gracz będzie odpalony. Denerwują mnie sytuacje gdzie nie ma żadnego wiec do dzieła !! Kto się czuje na siłach niech kandyduje .

ja rowniez jestem zaa na okres probny szanse trzeba dawac kazdemu ja niestety mam admina na innej siecie serwerow od dluzszego czasu i nie  moge za bardzo sie starac tu o adma ale dajmy szanse innym jestem na tak a co do Ciebie Kaido graj jak najwiecej aby Ci sie to nie znudzilo :)

Na Nie. Admina nie dostaję się po przegraniu tygodnia na serwerze i wpisania 2 postów na forum w tym 1 to podanie. Popraw obecność na serwerze nie spekcie i udzielaj się na forum żeby pokazać że zasługujesz.

To że jest mało adminów obecnie nie znaczy że każdego trzeba odrazu przyjmować z marszu.

Niestety, ale jestem zmuszony zmienić moje zdanie na NIE, ponieważ wczoraj, gdy pisałem post w którym zwróciłem Ci uwagę o twojej aktywności na forum (miałeś wtedy okolo 8h na forum), gdy nagle dzisiaj patrzę jest prawie 24h. ;) Widać, że aktywność wbita "na silę" oraz kolejnym powodem jest to, że nabijasz godziny do podania na spect, czego sam byłem wczoraj świadkiem. ;)

Ja osobiście jestem na nie. Nie dogadujesz się z adminami, nie potrzebuje teraz sprzeczek. Jesteś z nami krótko, zdążyłam również zauważyć, że współpraca z Tobą do łatwych nie należy (dobrze wiesz o czym mówię). Na chwilę obecną odrzucam podanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...