Wredzioszek. Napisano 23 Marca 2018 #504902 Napisano 23 Marca 2018 Nick: Wredna Wiek: jeszcze 22 latka Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadalam admina wielokrotnie (nie bede tutaj wymieniac nazw serwerow/sieci, bo nie chce reklamowac). Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mysle, ze takie 5 moglabym sobie dac. Wiadomo, czlowiek caly czas sie uczy. Staż w CS-sie: obecnie bedzie 4 lata jak gram Steam / NonSteam: Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198261696581/ Dlaczego Ty: To jest dobre pytanie. Hmm.. Kilka osob mnie namawialo na to podanie. Po przemyslenkach doszlam do wniosku, ze te 7h tygidniowo na serwerze jestem w stanie wygrac. Mialam sie nie pakowac kolejny raz w bycie adminem, jednak cos mnie dalej do tego ciagnie. Chcialabym pomoc troszke chlopakom w zajmowaniu sie serwerem, wywalaniu cziterow, czy tez samego pilnowania i przestrzegania kultury. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zaleznosci od obowiazkow. Jesli nie mam nic zaplanowanego potrafie spokojnie przegrac nawet 5h dziennie z przerwami oczywiscie na jakies jedzonko czy inne rzeczy. Weekendy odpadaja zdecydowanie - wtedy jestem na zajeciach w szkole i wracam poznym wieczorem. Kontakt: Duzo czasu spedzam na forum,steam tez wchodzi w gre. W razie potrzeby i koniecznosci moge poddac inny kontakt. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/wredna/80.72.43.106:27022/ Mamusiaa dodał reakcję 1
hoodie™ Napisano 23 Marca 2018 #504904 Napisano 23 Marca 2018 Jestem na tak +Steam *Kulturalna +Ładna +Miła +Wiem Wredzioszek. dodał reakcję 1
Gość Napisano 23 Marca 2018 #504915 Napisano 23 Marca 2018 Również jestem na tak! Bardzo pozytywna osóbka, doświadczona, kulturalna oraz zgłasza mi wszelakie przewinienia. Nic tylko brać . Powodzenia! Wredzioszek. dodał reakcję 1
FunnyPuma Napisano 23 Marca 2018 #504986 Napisano 23 Marca 2018 Jasne, że na tak. Kulturalna, bezkonfliktowa, doświadczona. Brać póki ma chęci. ;d Powodzenia. Wredzioszek. dodał reakcję 1
Kanron aka Sextasy Napisano 23 Marca 2018 #504987 Napisano 23 Marca 2018 @Wredna na admina ? Myślę ze to nie głupi pomysł , jakaś płeć "mniej piękna" - niż my faceci przyda się w naszym team'ie A teraz tak na poważnie . -Osoba komunikatywna -Wiek jak najbardziej odpowiedni -Posiada mikrofon (nawet się odzywa) -Posiada Steam oraz rozsądny staż (4lata) -GT spełnia nasze oczekiwania -Aktywne forum -Pani posiada doświadczenie w byciu adminem -Osoba lubiana na serwerze -Jest aktywnym graczem (zgłaszanie u@ , rozmowy itp.) Jedynie ten AMXX do podciągnięcia ale wydaje mi się że jest to kwestia paru godzin ;D A więc koniec rozpisywania się , jestem jak najbardziej ZA przyjęciem Pani @Wredna do naszej skromnej rodziny Wredzioszek. dodał reakcję 1
Surim Samuraj Charemu Napisano 23 Marca 2018 #504997 Napisano 23 Marca 2018 Osoba kulturalna, lubiana i aktywna. Oczywiście jestem za. Wredzioszek. dodał reakcję 1
eXizoo Napisano 24 Marca 2018 #505009 Napisano 24 Marca 2018 No Renia, byłem pewny że prędzej czy później będziesz chciała atakować tą posadę. Jestem na tak, ze względu na to że miałem przyjemność z Tobą pilnować innego cod moda, oraz podchodzisz do sprawy w sposób profesjonalny, co mi się zawsze podobało. Mam tylko nadzieję, że Twój trochę przesadzony profesjonalizm nie wniesie na serwer sztywnej, regulaminowej atmosfery. Powodzonka szefunciu :* Wredzioszek. dodał reakcję 1
HardeQ Napisano 25 Marca 2018 #505282 Napisano 25 Marca 2018 Ja jestem oczywiście na tak, bardzo pozytywna osóbka. GT na poziomie, rozumie pojęcie "łamania regulaminu" (dużo zgłasza, ale o tym to zaraz) i przede wszystkim się jej chce. Jedynym minusem jest to, że jak będzie mieć admina to nie będzie mi zgłaszać na steamie i nie będę miał już takich fajnych statystyk osobistych w amxbansie Brać póki chętna! Wredzioszek. dodał reakcję 1
Wicevil Napisano 25 Marca 2018 #505338 Napisano 25 Marca 2018 Wredzia na adma ? No nieźle. A poważnie to najbardziej jestem na TAK +wiek +kultura +doświadczenie +ogarnięta, zgłasza na u@ Wredzioszek. dodał reakcję 1
Wolves Napisano 25 Marca 2018 #505482 Napisano 25 Marca 2018 Jeszcze da mi bana jak będę ją karał . Jak najbardziej TAK! +wiek +kultura +doświadczenie +miła +dobry kontakt z graczami +aktywność na forum i serwie . No i przyda się kobitka z większymi prawami na serwie . Wredzioszek. dodał reakcję 1
Nodi Napisano 26 Marca 2018 #505553 Napisano 26 Marca 2018 Była malutka czemu nie wredna. Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kultura +Ogarnięty + godziny + Aktywna na u@ + Link do GT Jak dla mnie jedno z lepszych podań na to stanowisko Taki botek z piorunami Malutka, Wredzioszek. i Xiaulin dodali reakcje 1 1 1
Gość Napisano 26 Marca 2018 #505608 Napisano 26 Marca 2018 Polecałem złożenie podanka i obiecałem moja wypowiedź tak więc: Nie taka Wredna jak nick wskazuje, wręcz bardzo miła i kulturalna osoba. Doświadczenie jest Aktywność też jest Dogaduje sie z graczami - Gdy jest na serwerze wszyscy są wokół niej Jak bylem OP czekałem na podanko jakiejś Dziewczyny/Kobiety po rezygnacji Kamilki, Kobieca ręką na serwerze się przydaje Co tu więcej pisać.. Właściwa osoba na odpowiednie miejsce, nic tylko brać TAK!
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #505943 Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś się na PW ze steamID/nickiem+hasło oraz z przepustką Wredzioszek. dodał reakcję 1
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #505946 Napisano 28 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
23 Mar
6
25 Mar
3
26 Mar
2
28 Mar
2
Najaktywniejsi w tym temacie
SUNN. 2 posts
Wredzioszek. 1 post
hoodie™ 1 post
Popularne Dni
23 Mar 2018
6 posts
25 Mar 2018
3 posts
26 Mar 2018
2 posts
28 Mar 2018
2 posts
Popular Posts
Nodi
Była malutka czemu nie wredna. Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kultura +Ogarnięty + godziny + Aktywna na u@ + Link do GT Jak dla mnie jedno z
Wredzioszek.
Nick: Wredna Wiek: jeszcze 22 latka Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadalam admina wielokrotnie (nie bede tutaj wymieniac nazw serwerow/sieci, bo nie chce reklamowac).
hoodie™
Jestem na tak +Steam *Kulturalna +Ładna +Miła +Wiem