Skocz do zawartości

[ODRZUCONE][Moderator Ts3] aureox

aureox

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: aureox 

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:  Brak 

Posiadasz mikrofon?: Tak 

Dlaczego własnie Ty?: Na Ts3 spędzam mnóstwo czasu, czasem zgłaszam wszelkie nieprawidłowości, kultura na miejscu, zawsze służę pomocą.

Staż na sieci: Od 4 października 2k16 

Co wprowadzisz na naszego Ts? Bardzo wyczerpujące pytanie. Mogę zaoferować  pomoc w organizacji wszystkich eventów, szybką reakcję na zgłoszenia, podejmowanie racjonalnych, sprawiedliwych decyzji. 

Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2x za kulturę, jeden ban wyjaśniony. 

• Premium

Moim zdaniem bardziej powinieneś skupić sie na moderacji forum, owszem jesteś ambitny, pracowity (ale) tylko wtedy "jak Ci sie chce" Ty wiesz o czym mówię. Ogólnie nie mam zastrzeżeń co do kandydatury na tę stanowisko, wymagania spełniasz, kultura na miejscu. Jeśli nie zaniedbasz rangi to jak najbardziej na tak, powodzenia ;)

• Użytkownik

Aurelka jak zapłacisz mi 20 dyszki będę na tak ?. 

Chłopak ambitny, ogarnięty trochę leniwy ale da się to jakoś przeskoczyć :P dajesz skbie radę z obecnymi rangami także nie widzę przeszkód żeby dołożyć ci jeszcze ta rangę iż nie jest ona aż tak bardzo wymagająca jak reszta ;) także mój głos w twej kandydaturze jest pozytywny. 

Ps. Nr konta na pw xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...