SUNN. Napisano 24 Grudnia 2015 #371343 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 TAK - pod warunkiem, że jesteś świadoma tego, że to niezła orka i że nie będzie Ci przeszkadzał nawał pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 24 Grudnia 2015 #371353 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Jestem na tak -Aktywna -Dobra w tym co robi Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Grudnia 2015 #371406 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na tak, z obowiązków OUBT wywiązujesz się znakomicie, nie znam Cię, lecz widzę, że ludzie Ci ufają, więc, dlaczego nie? Wymagania spełnione, bezapelacyjne tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 24 Grudnia 2015 #371431 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Jestem na TAK -Dużo przesiaduje na forum -Pomocna -Miła -Można z nią porozmawiać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Grudnia 2015 #372027 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jestem na tak , osoba odpowiedzialna , sumienna . Bardzo dużo przebywa na forum angażuję się w każdą sprawę . Osoba która podziała każdemu zadaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Grudnia 2015 #372185 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Jesteś poważną kandydatką na to stanowisko, nie jestem pewien, czy dasz sobie radę z obiema funkcjami, ale warto dać Ci szansę. Wyróżniasz się, posiadasz bardzo dobrą aktywność, masz wielkie poparcie, niewielkie doświadczenie to już coś, a do tego cierpliwa. Na tak, powodzenia, gl hf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 26 Grudnia 2015 #372212 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Jestem na tak Bardzo kompetentna osoba na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 26 Grudnia 2015 #372255 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Również na TAK ! +Pracowita +Dobra Opiekunka UBT +Wiek +Ogar +/-Doświadczenie +Podanie Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Grudnia 2015 #372316 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Osobiście Cię nie znam, ale wydaje mi się, że poradzisz sobie z obowiązkami Moderatora. Należycie sprawujesz swoje obowiązki jako Opiekun UBT; widać, że się starasz i robisz porządek; na forum jesteś nie od dziś; w dziale UBT wszędzie Ciebie pełno (w pozytywnym tego słowa znaczeniu); spełniasz wszystkie warunki na Moderatora. Ogółem masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 26 Grudnia 2015 #372792 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Na -->TAK<-- Powody: Wiek Ranga UB TEAM Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 27 Grudnia 2015 #372930 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Zaskakuje mnie wiek osób,które tu grają. Co do podania jestem na Tak . - Posiadasz range UBTEAM to musisz być lubianą i zaufaną osobą. - Posiadasz pełną kulturę osobistą. - Jak już wyżej napisałaś chciałabyś dbać o porządek i próbujesz to robić bez rangi "MODERATOR ". - Może i nie masz doświadczenia ale każdy kiedyś go nie miał może akurat to twoja szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 27 Grudnia 2015 #373186 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nie widzę sensu wypisywanie znów tego co było napisane wyżej więc powiem tylko: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373489 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373490 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi