karol m Napisano 31 Marca 2018 #506797 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Nick: Genialny ChomikWiek: 28Doświadczenie (w byciu adminem): byłem kiedyś już tu adminemZnajomość AMXX (W skali 1-10): 9Staż w CS-sie: 9 latSteam / NonSteam: STEAM_0:1:640371 Dlaczego Ty: Gram w po południowych godzinach w tygodniu a w weekendy rano i nocą i wtedy mnóstwo cziterów (co dla graczy jest uciążliwe i szukają innych serwerów). Naprawdę dużo osób gra na serwerze ale gdy nie ma admina opuszczają serwer. Chciałbym żeby serwer multihead cod 200 był tak jak kiedyś - ludzi multum o każdej porze Ps. Przeszłości nie zmienimy a przyszłość nas zweryfikuje. Proszę o rozpatrzenie mojego podania.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależne od pracy ale tygodniowo około 12h powinno być. Kontakt: steam oraz formumLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Genialny+Chomik Hej, Panowie są święta a byłem u rodziny. Tak jak pisałem mam pracę i gram kiedy mi na to czas pozwala. Zrozumiem jeżeli podanie będzie odrzucone - chciałem pomóc. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez karol m Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2018 #506811 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 +steam +wiek -wg się nie odzywasz -łamałeś regulamin (miny) Jeśli chodzi o mnie Neutralnie Generalnie nie mam nic do Ciebie ale jesteś za cichy i nie grasz często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 31 Marca 2018 #506818 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 +Steam +Wiek +/- Znajomość regulaminu (miny) +/- GT jak dla mnie jakbyś miał chociaż jeden tydzień gdzie grałeś codziennie chociaż tą godzinkę byłoby zupełnie okej Jestem tak pomiędzy więc może jakiś okresik próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 1 Kwietnia 2018 #506870 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na tak .. Admini są potrzebni na gwałt . Tylko musisz grać czesciej . @Edit Chomik , zlozyles podanie i od tego czasu prawie wgl nie grałes.. serwer nie potrzebuje niedzielnych adminow . Bo ostatnimi czasy tylko ja i sesio ogarniamy serwer .. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez siZe.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 1 Kwietnia 2018 #507055 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 10 godzin temu, siZe.cfg napisał: Admini są potrzebni na gwałt . Gural czy to TY? A tak na serio ciężko mi ocenić to podanie z jednej strony steam, wiek i doświadczenie na plus, ale ta aktywność. Rożnie u Ciebie bywa z tą aktywnością, ale licząc, że dzięki adminowi będziesz miał większą motywację dam Ci takie małe Tak, bo widać też, że potrafisz spędzić czasem kilka godzin na serwerze, a przede wszystkim nie ściemniasz w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 2 Kwietnia 2018 #507208 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Naprawdę? - Notorycznie kiedy masz dobre statystyki piszesz że tutaj nie ma poziomu i każdy jest słaby + jedynie to że steam - AMX na 9? Jestem tego ciekawy - Regulamin średnio (miny) Jestem na NIE aktualnie Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Kwietnia 2018 #507572 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi