SQNFUN Napisano 5 Kwietnia 2018 #507651 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick: SQNFUN Wiek: 26 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już tu modkiem tsa przez ponad rok tak więc luźna guma Posiadasz mikrofon?: Jasne Dlaczego własnie Ty?: Hmmm, 3 tygodnie temu wróciłem na stałe do Polski, a co za tym idzie mam też więcej wolnego czasu który lubię spędzać na sieci - gdy rekrutacja została otwarta to myślałem nad złożeniem tego podania ale chciałem najpierw dać szansę innym i trochę odczekać, a że na chwilę obecną żadnego innego podania nie ma, a rekrutacja jest dalej otwarta to postanowiłem napisać swoje. Staż na sieci: Prawie 3 lata Co wprowadzisz na naszego Ts? Jeżeli chodzi o eventy to mogę obiecać że będzie ich więcej i częściej. Po za tym tutaj akurat się nic nie zmieni ale napiszę aby podanie lepiej wyglądało : wprowadzę humorek, miłą atmosferę oraz pomogę każdemu kto będzie tego potrzebował ze sprawami nie tylko na tsie jak i na sieci. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie, no chyba że przez jakiś śmieszków Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez SQNFUN Doman, aureox, Born i 5 innych dodali reakcje 6 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 5 Kwietnia 2018 #507702 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Nie spodziewałem się tego, że złożysz podanie. Jestem na TAK: + kultura + aktywność + doświadczenie + bije od ciebie pozytywną energią + nie dasz sobie wejść na głowę SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 #507709 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jestem na tak SQNik bije wszystkich w organizacji jakichkolwiek eventów na ts'ie, bardzo pozytywna osoba, kulturalna i jak najbardziej obiektywna. Życzę powodzenia! SQNFUN dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Kwietnia 2018 #507710 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jesteś mega pozytywny, zapał do pracy masz jak mało kto, czasem lubisz się napić xD Zdecydowanie najlepszy taktyk drużynowy. Powinieneś również powrócić do redakcji - zdecydowanie brakuje tam takiego człowienjaaaaaaaaa jak Ty, masz mój głos, siemano powodzonka SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JRR` Napisano 5 Kwietnia 2018 #507725 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jestem na NIE.. Dopiero co wróciłeś na siec i ts3, a na każde stanowisko na sieci trzeba sobie zapracować. Maajkeel, Bezzi, wandi i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Kwietnia 2018 #507734 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 jestem na tak, aktywny na ts, ma doswiadczennie SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor #507736 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 39 minut temu, JRR` napisał: Jestem na NIE.. Dopiero co wróciłeś na siec i ts3, a na każde stanowisko na sieci trzeba sobie zapracować. Miałeś bana na sieci, a teraz masz nawet admina na jakimś z serwerów tak więc nie pisz mi tutaj takich rzeczy jak "na każde stanowisko na sieci trzeba sobie zapracować." bo w przeciwieństwie do Ciebie nigdy takiego śmietniku jak Ty tutaj nie zrobiłem Tak czy siak fajnie że się wypowiedziałeś w moim podaniu i bardzo Ci za to dziękuję Bezzi, Maajkeel, Born i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 5 Kwietnia 2018 #507774 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Również jestem na tak, - Gdy byłeś moderatorem Ts'a wprowadzałeś miłą atmosferę na serwerze głosowym, - Nie było z tobą problemów, przynajmniej żaden mi nie wpadł w ucho - Doświadczenie i staż na forum jak i na TS'ie Powodzenia ! SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 #507781 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jestem na tak + Doświadczenie + Miałem okazje porozmawiać, kulturalny i miły + Brak zgłoszeń na jego osobę + Aktywny PS. Odblokuj na steam XDD SQNFUN dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Kwietnia 2018 #507783 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jestem na tak, aktywny na ts, poprawił swoje zachowanie pzdr. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Kwietnia 2018 #507975 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na nie bo dużo pijesz a jak ktoś z Tobą pije to namawiasz aby pił więcej nie odpuszczasz przez co dla mnie jesteś arogancki cyk. A na poważnie jestem tak, nie zaskoczyłea mnie ta kandydatura, chociaż twoje słowa na stałe w Polsce przerażają mnie ale myślę że się zmieni. Argumenty oczywiście twardy dyktator, negocjator, kulturalny, stara się wyprostować każdy konflikt na jak najlepszą korzyść. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez happy SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 7 Kwietnia 2018 #508029 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Jestem na tak. - jak kiedyś byliśmy razem moderatorami to dobrze mi się z Tobą współpracowało, nie było problemów - widzę, że przesiadujesz na ts'ie - doświadczenie - staż - pomocny Powodzonka SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 8 Kwietnia 2018 #508267 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Tak + pomocny + nie daje sobie wejść + kultularny + ma doświadczenie +/- czasami w csie trzeba go cerrować ale daje rade chłopaczyna. Powodzenia SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Kwietnia 2018 #508349 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Tak +Kulturalny +staż +pomocny +czepia się jak ktoś ma admina na serwie, a rangi na ts nie ma, więc sam będzie dawał +nie da sobie wejść na głowę SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 9 Kwietnia 2018 #508351 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Małe Tak +kultura +doświadczenie +staż +/- rzadko widuję Cię na ts może gdzieś siedzisz na ukrytym -niedawno wróciłeś SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 9 Kwietnia 2018 #508432 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Jestem na NIE. Wiem, że na ts nie przesiaduje w ostatnim czasie ale wypowiem się w aktualnych podaniach SQUN Multi Head ma w serduszku i każdy o tym dobrze wie. Role moderatora ts jak i inne ważne funkcje już pełnił więc jest to zaufana osoba tzn "pewniak". Jednakże wróciłeś w niedawnym czasie i to Cie eliminuje z bycia modkiem (na dzień dzisiejszy) paru młodych wilków poświęca sporo czasu by dostać się na to stanowisko dlatego mimo wielkiej sympatii do Ciebie jestem zdania, że młoda krew powinna tym razem dostać szansę SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Kwietnia 2018 #508449 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 zapraszam na 2 tygodniowy okres probny. Po wiecej szczegółów zglos sie do mnie na pw. SQNFUN, Maajkeel, Mamusiaa i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Kwietnia 2018 #508450 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi