I'M ZABUCH Napisano 12 Kwietnia 2018 #508758 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick: I'M ZABUCHWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wiele razy adminem oraz 2 albo 3 razy moderatorem i 1 raz opiekunem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: 5 lat bez przerwySteam / NonSteam: Steam nie dawno kupiony Dlaczego Ty: Składam swoją kandydaturę na stanowisko admina, ponieważ jestem osobą, której można zaufać. Oczywiście jestem osobą pomocną, potrafię, pracować w zesople i nie ukrywam tego, że popełniam czasem błąd, ale, przecież każdy jest człowiekiem i ma prawo je popełniać.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Hmmmmm w poniedziałek, czwartek, piątek, sobotę po 3/4 h a w wtorek, środę, po 2/3Kontakt: Skype xX_ZABUCH_XxLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/I'M ZABUCH/193.33.177.130:27065/ Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez I'M ZABUCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 12 Kwietnia 2018 #508759 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Kolejne podanie które nie ma sensu.. Grasz u nas ledwo ponad tydzień.. Osobiście nie widziałem Cię ani razu na serwerze, nikt pewnie Cie nie kojarzy. Konto na forum założone pod podanie.. pograj z nami dłużej, daj sie poznać i wtedy możesz składać podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'M ZABUCH Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor #508760 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 1 minutę temu, MaaSteer napisał: Kolejne podanie które nie ma sensu.. Grasz u nas ledwo ponad tydzień.. Osobiście nie widziałem Cię ani razu na serwerze, nikt pewnie Cie nie kojarzy. Konto na forum założone pod podanie.. pograj z nami dłużej, daj sie poznać i wtedy możesz składać podanie OK postaram się i thx za wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Kwietnia 2018 #508761 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Masz ledwo 8h przegranych na serwerze gdzie wymaganych przy podaniu jest minimum 30. Nie wiem czy w ogóle na owe wymagania zwróciłeś uwagę bo nikt o zdrowym rozsądku po ich przeczytaniu nie rzuca się z podaniem wiedząc, że nie spełnia żadnego z nich I'M ZABUCH i sypkilopez dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Kwietnia 2018 #508762 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi