''KNG,, Napisano 13 Kwietnia 2018 #508876 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Data zdarzenia:2018.04.12Nick gracza: .: T!k3r :. .: Tosia :. Dowody::https://www112.zippyshare.com/v/ZoHQ0tfC/file.htmlŚwiadkowie: PARUJACA KUPA NA BATONIE , Ktos.Uzasadnienie: złamanie regulaminu - specjalnie rzucali fleshe swoim , grali m4 ak i deagle na mapie onlie awp , i po chamsku sobie pomagali choć byli w przeciwnych teamach to zachowanie jest niedopuszczalne u administracji i wnioskuję żeby zostali zawieszeni w sprawach admina. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez ''KNG,, RYBSON, Blackwood i Mamusiaa dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 13 Kwietnia 2018 #508882 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Czy to jest skarga? jeżeli tak, to dostosuj się do wzoru skargi. Jeżeli to jest odwołanie, to też się dostosuj + temat zostanie przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''KNG,, Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor #508974 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 dobra juz edytowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 15 Kwietnia 2018 #509144 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) @Tosia Zapraszam do tematu i czekam na wyjaśnienia. @Tosia Mówiłam Ci abyś napisała to samo co mi na pw a widać zero reakcji. @VisTeR.' polecam obejrzeć demko widać łamanie regulaminu przez gracza + adminki. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''KNG,, Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor #509347 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) @M a m c i a ale o mnie chodzi ? ja nie mówiłem nadmiernie słów niecenzuralnych . może jak się zdenerwowałem to coś powiedziałem prosto z mostu :b Ale normalnie jestem spokojnym graczem z kulturą Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez ''KNG,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Kwietnia 2018 #509521 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Brak reakcji admina pomimo oznaczeń i aktywności w temacie. @Ania ;) @VisTeR.' - informacyjnie. ''KNG,, dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Kwietnia 2018 #509522 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi