Mohamed Alli Napisano 20 Kwietnia 2018 #510034 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Nick: Tryskający w Pupę Nami!Wiek: 21"22rocznikowo"Doświadczenie (w byciu adminem): Ta jest zwłaszcza na cod'ach, miewałem na kilku dobrych cod'ach admina, skarg praktycznie nie było oprócz dwóch niesłusznych.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6"Staż w CS-sie: Oj nie mogę sobie przypomnieć ale coś w okolicach 1 gimnazjum zacząłem przygodę z cs'em"8-9lat"Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ znam się na tym, mam doświadczenie z innych codmod'ów na których Adminowalem, nagrywam krótkie demko przed zbanowaniem Perfidnego Odpała"na wszelki jakby hltv padło, a ta osoba napisałaby odwołanie, lepiej dmuchać na zimnę.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, nie grywam regularnie ale potrafię grać o takich porach gdzie Admina brak, a nie zawsze znajdziemy na sb kogoś kto ma możliwość wejścia i zbanowania ewentualnie ostrzeżenia graczy łamiących regulamin.Kontakt: Forum pw"kilka razy dziennie zerkam oraz popisze na sb z kimś" lub Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197977313990/Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Tryskający w Pupę Nami!/80.72.43.106:27022/ SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 20 Kwietnia 2018 #510036 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Słabe GT, nie potrzeba kolejnego nieaktywnego admina. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 22 Kwietnia 2018 #510492 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Jestem na nie - GT leży , popraw godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 22 Kwietnia 2018 #510497 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Jestem na nie. -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolves Napisano 22 Kwietnia 2018 #510509 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Lubię Cię ale muszę być na nie. GT zasysa, aktualnie w sumie serwer jest pilnowany praktycznie cały dzień (aktualnie Wicek, Puma, Ja, Nodi, który wrócił, sesio). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 23 Kwietnia 2018 #510593 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Już kilku mamy nieaktywnych, kolejnego mam nie trzeba, a u ciebie to GT 2/10. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 25 Kwietnia 2018 #511073 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 niestety na nie slabe GT wrecz przez to GT ja bym nawet na Twoim miejscu nie startowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Kwietnia 2018 #511609 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Wszyscy jednogłośnie są na nie z powodu aktywności. Muszę się z nimi zgodzić, ponieważ jak widać nie ma czym się zbytnio chwalić Podanie odrzucam ale to nie znaczy, że nie możesz poprawić się i napisać znowu za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Kwietnia 2018 #511610 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi