mystiq' Napisano 27 Kwietnia 2018 #511228 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Nick: mystiq' Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś, gdy częściej grałem, zdarzało mi się pełnić tą funkcję. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że tak mocne 5, ale się doszkolę :). Staż w CS-sie: Hmm, ciężko powiedzieć, miałem sporo przerwy, ale NS i S, to będzie około 9 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę, że jestem ogarniętym gościem, który gra dla przyjemności, a co za tym idzie chcę dbać, aby na serwerze był porządek. Już jakiś czas chodziło mi po głowie złożenie podania, lecz nie wiedziałem, czy będę systematycznie. Wchodzę na serwer często w godzinach pracy, czyli 8-17 , gdzie napotykam odpalonych, pyskatych itp. Niestety w podanych godzinach nie mam mikrofonu, później już tak. W skrócie postaram się, by gra była milsza :). Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kwestia wolnego czasu, od 15 min do 3 godzin pewnie. Kontakt: steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198037360804/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/mystiq'/80.72.43.106:27027/ SQNFUN i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 27 Kwietnia 2018 #511247 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) 100 parę godzin na serwerze Często widuję Wydaje się być ogarnięty, 5/10 to dobrze, chyba że nie przeczytałeś tematu odnoście tego czym jest 5/10 np"5 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz kilka dodatkowych komend np. umiesz wysłać prywatną wiadomość do gracza przez panel" Kulturalny Ja jestem na tak, bo zawsze to jedna osoba więcej do opieki nad serwerem Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez astroe Zapominalstwo SUNN. i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 27 Kwietnia 2018 #511267 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 jestem na tak Ogarnięty Kulturalny doświadczenie cs SUNN. i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 27 Kwietnia 2018 #511281 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Jestem na TAK godziny są wiek jest steam jest często na serwerze i nie dał się poznać ze złej strony Powodzenia! - jeżeli zostaniesz zaakceptowany mystiq' i SUNN. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Kwietnia 2018 #511325 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Wypowiem się, ponieważ gram na tym serwerze również. @~Czarna~ widziała moje GT, więc śmiało się mogę wypowiedzieć Jestem na TAK. + wiek + steam + aktywność + kulturalny + nie stwarza żadnych problemów, jak nie ma admina na serwerze Powodzenia :p SUNN. i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 27 Kwietnia 2018 #511344 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Podłączam się do powyższego grona. Wszystko się zgadza plus kultura i wszystko z odpowiednim zachowaniem na miejscu. Jestem na TAK. Powodzenia. SUNN. i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakrystek Napisano 27 Kwietnia 2018 #511351 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Jestem na tak. +godziny są +wiek co za tym idzie kultura i ogar jest, raczej nie widziałem żeby odwalał jakieś dziwne akcje. SUNN. i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Kwietnia 2018 #511404 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Witamy na pokładzie, powodzenia! SUNN. i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Kwietnia 2018 #511405 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl mystiq' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi