Igrekzet Napisano 29 Kwietnia 2018 #511578 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Data zdarzenia:20 minut temu Nick gracza:IgrekzetDowody:Załączony ssŚwiadkowie:-Uzasadnienie:Mam pytanie , dlaczego otrzymałem ostrzeżenie? Wiem że to tylko ostrzeżenie bez żadnego punktu lecz ciekawość mnie gryzie. Powód jest "kultura" HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Kwietnia 2018 #511603 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 @Idealna Bania zapraszam xd PS. Sory zraz, nie mogę usunąć oznaczenia. @z.r.a.z. #URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 29 Kwietnia 2018 #511667 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Uznałem z innym moderatorem, że ten post był prowokacja/obrazą. Więc dostałeś +0 w postaci upomnienia, ponieważ za powiedzenie "Weź wyjdź potworze" dostajesz +1, a za nazwanie kogoś "ulanym cwaniakiem z neta" miałbyś nie dostać nawet upomnienia? RYBSON, Ripton, aureox i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrekzet Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor #511670 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Wiesz co to jest ulany? Oraz cwaniak? To nie jest obraźliwe. Gdybym zaczął przeklinać z premedytacją to byś mógł a raczej musiałbyś uznać to jako brak kultury. Ale no nic , dziękuję i proszę o zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Kwietnia 2018 #511679 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Igrekzet napisał: dziękuję i proszę o zamek Na prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Kwietnia 2018 #511680 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi