Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Turniej, propozycja nr bliżej nieokreślony.

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim napiszecie "łee, to nie przejdzie", "było, ale nie wypaliło".

Proponuję... nie nie.
Zobowiązuje się poprowadzić turniej dla graczy Multi-Head.pl. Jako, że wiele z ostatnich propozycji kończyło się tylko na propozycji, turniej będzie mały, 1-dniowy, max 8 drużyn.
Organizacją zajmę się ja - zrobię serwer, odpowiednie tematy na forum itd.
Dlaczego tylko 8 drużyn? Chce aby to był taki w miarę szybki turniej, żebym nie musiał angażować dodatkowych osób do pomocy. Jeśli taki turniej się uda, pomyślimy żeby robić większe, z np dwoma serwerami.
Oczywiście potrzebuję tylko drobnego wsparcia, tzn:

TeamSpeak3: Nie wiem do kogo się zwrócić. Potrzeba mi zwyczajnie 1 kanał + 2 podkanały. Jeśli da radę, możliwość przerzucania graczy (ale nie jest to konieczne).
Forum: Już załatwione.
Nagrody: Już załatwione.

Serwer: 1shot1kill, 12 slotów + HLTV - miałem mnóstwo serwerów, nigdy nie było problemu z nimi + czysty serwer raczej nie będzie klatkował.
Kto może uczestniczyć? Steam, Nonsteam, ale tylko gracze naszych serwerów (co najmniej 30h łącznie na serwerach).
Ustawienia: Jak w CS:GO na MMie. 

Najważniejsza rzecz, data. 19 lub 20 maja (sobota lub niedziela), tak od godziny 14. Dokładny dzień dogada się z drużynami (tak 4-5 dni przed turniejem)

Dokładniejsze informacje oczywiście podam, gdy będzie zgoda.

Edytowane przez Marshallek

• Premium

jesli ci sie uda jakims cudem zmobilizowac graczy ktorzy nie zrobią z gęby du*y to spoko moze byc, spoko opcja ze w jeden dzien to sie odbedzie :) jak juz wszystko ogarniesz to zglos sie do mnie w sprawie tego TeamSpeaka i powiesz mi konkretni co potrzeba a ja Ci to ogarne :) 

Powodzenia!

Regulamin jeszcze ogarniesz i powinno smignac,podoba mi sie opcja czystego serwera bez oplutych amxow bo takie serwery potrafia denerwowac :D i sam bym chetnie zagral taki turniej powodzenia byku 

30 minut temu, SQNFUN napisał:

Ja to bym prędzej widział turniej 1 na 1 w cs go no ale nic, życzę powodzenia.

Więc takowy zrób jeśli Ci się widzi. Robię coś na co mam możliwości + ogarniam rzeczy z tym związane. CS:GO to nie moja bajka. 

@skajjutro się pojawi temat z informacjami.

• Donator
  • Premium
  • Redaktor
1 minutę temu, Marshallek napisał:

Więc takowy zrób jeśli Ci się widzi. Robię coś na co mam możliwości + ogarniam rzeczy z tym związane. CS:GO to nie moja bajka. 

@skajjutro się pojawi temat z informacjami.

Nie zamierzam organizować żadnych turniejów, to była tylko propozycja.

3 godziny temu, BorN. napisał:

Jestem na NIE, ile ma być jeszcze takich samych tematów? Nie uda się i tyle.
Zakłada jakiś random konto i kolejna taka sama propozycja ... :facepalm:

Wlasnie przez takich jak Ty się to nie udaje pewnie. Widząc masę takich wypowiedzi jak Twoja ludziom się odechiewalo pewnie. Z taką różnica że a) jestem uparty b) nie przychodzę z propozycją, a z gotowym pomysłem i juz wręcz gotowa organizacja. 

Do tego fakt że jesteś zielonym nie pozwala Ci się wywyzszac nad innych :)

PS. Decyzja już zapadła, od jutra ruszają zapisy :) możesz zamknąć temat, przynajmniej tyle przydatnego z Ciebie będzie w tym temacie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...