senor Napisano 6 Maja 2018 #512801 Napisano 6 Maja 2018 Imię: Radosław Wiek: 20 Staż na forum: 3,5 roku Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już redaktorem forum. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Wystarczająco aby wrzucać coś ciekawego do redakcji. Napisz coś o sobie: Zmieniłem się, jestem grzeczny dajcie szanse Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Knopa, Born, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 3 2
SQNFUN Napisano 6 Maja 2018 #512802 Napisano 6 Maja 2018 Jestem na tak, bo senor to mój kolega i się zmienił. Teraz jest grzeczny i na forum jest już od ponad 3ch lat. Był już redaktorem i robił niesamowite prace dlatego uważam że podanie to powinno zostać zaakceptowane bez dłuższej zwłoki. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów w prestiżowej, multihedowej redakcji.
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512803 Napisano 6 Maja 2018 Jestem na tak Dobra morda Ogarnia Zmienił się na lepsze ma dobre serduszko Ogólnie pog czemp są jego prace a nie resident sleeper Polecam tego allegrowicza senor dodał reakcję 1
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512805 Napisano 6 Maja 2018 Jestem na duże TAK +Był Redaktorem +Wiek +Staż Oczywiście , że da sobie radę jak już był Redaktorem
Bezzi Napisano 6 Maja 2018 #512806 Napisano 6 Maja 2018 Oczywiście, że na tak, miałem okazję z Tobą współpracować i nie powiem miło sie zaskoczyłem Twoją postawą. Tworzysz świetne artykułu co jeszcze bardziej mnie przekonuje abyś pełnił tę funkcję
HardeQ Napisano 6 Maja 2018 #512809 Napisano 6 Maja 2018 Artykuły w porządku, kojarzę cię i jesteś spoko. Jak wrócę po maturkach to można nad czymś fajnym popracować. Jestem na tak
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
6 Maj
6
Najaktywniejsi w tym temacie
senor 1 post
SQNFUN 1 post
Bezzi 1 post
Popularne Dni
6 Maj 2018
6 posts
Popular Posts
senor
Imię: Radosław Wiek: 20 Staż na forum: 3,5 roku Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już redaktorem forum. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/
Gość
Jestem na tak Dobra morda Ogarnia Zmienił się na lepsze ma dobre serduszko Ogólnie pog czemp są jego prace a nie resident sleeper Polecam tego allegrowicza