senor Napisano 6 Maja 2018 #512801 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Imię: Radosław Wiek: 20 Staż na forum: 3,5 roku Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już redaktorem forum. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Wystarczająco aby wrzucać coś ciekawego do redakcji. Napisz coś o sobie: Zmieniłem się, jestem grzeczny dajcie szanse Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): RYBSON, Ripton, Knopa i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Maja 2018 #512802 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Jestem na tak, bo senor to mój kolega i się zmienił. Teraz jest grzeczny i na forum jest już od ponad 3ch lat. Był już redaktorem i robił niesamowite prace dlatego uważam że podanie to powinno zostać zaakceptowane bez dłuższej zwłoki. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów w prestiżowej, multihedowej redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512803 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Jestem na tak Dobra morda Ogarnia Zmienił się na lepsze ma dobre serduszko Ogólnie pog czemp są jego prace a nie resident sleeper Polecam tego allegrowicza senor dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512805 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Jestem na duże TAK +Był Redaktorem +Wiek +Staż Oczywiście , że da sobie radę jak już był Redaktorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Maja 2018 #512806 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Oczywiście, że na tak, miałem okazję z Tobą współpracować i nie powiem miło sie zaskoczyłem Twoją postawą. Tworzysz świetne artykułu co jeszcze bardziej mnie przekonuje abyś pełnił tę funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Maja 2018 #512809 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Artykuły w porządku, kojarzę cię i jesteś spoko. Jak wrócę po maturkach to można nad czymś fajnym popracować. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi