senor Napisano 20 Maja 2018 #515016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @M a m c i a zadajemy do niedzieli przyszłego tygodnia. Następnie mamcia w poniedziałek stworzy temat z odpowiedziami. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaYs Napisano 20 Maja 2018 #515021 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 [P] Jaki masz kolor oczu? [P] W którym miesiącu się urodziłaś? [P] Dlaczego Mamcia? [P] Zbanujesz mnie w końcu? Haha Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2018 #515023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 [P] Jak się czujesz w roli Moderatora Forum? Mamusiaa dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 21 Maja 2018 Autor #515040 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 [P] jak ty sie w ogole znalazlas na tej sieci? (pytam bo dla mnie to jest ciagle zagadka) [P] co sadzisz o riptonie, rybsonie i bornie? (oczekuje rozwinietej wypowiedzi) [P] jak myslisz ktory z tych trzech wyzej wymienionych dzentelmenow jest pedofilem i dlaczego? W sumie na sam koniec mam zagadke ciekawi mnie czy ja rozwiazesz. Potraktujmy ja jako pytanie, zeby zieloni mnie nie dopadli. [P] Ma mnie kazdy, lecz nie kazdy lubi. Mozesz mnie zobaczysz, dotknac, lecz nie zdolasz uderzyc. Gdy jestes blisko to potrafie nasladowac kazdy twoj ruch. Czym jestem? Tyle ode mnie pozdrawiam jelop z Zachodniopomorskiego Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Maja 2018 #515043 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 [P] Kto jest najlepszym opiekunem UBT i dlaczego jestem to ja? [P] Dlaczego boisz sie @Malu? [P] Co zrobisz jak ktoś da czarne ss z takim samym czasem? XD Mamusiaa i Bacior dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 21 Maja 2018 #515103 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 [P] Cola czy pepsi? [P] Kawa czy Herbata? [P] Chłopak mądry czy śmieszny? Który lepszy Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 21 Maja 2018 #515178 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 [P]Czy kiedyś dostane od cb ss'y ? [P] Ile wzrostu masz? [P] Kim dla cb jest Vertini (Verti)? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXtreme_ Napisano 22 Maja 2018 #515207 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 [P] Kogo z Adminów 500k lubisz, bądź opiekunów? [P] Jak Twoja kariera na MH się rozwijała? Czy masz wyższe ambicje wobec piastowanego przez Ciebie stanowiska? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nOisyyy ;v Napisano 22 Maja 2018 #515258 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 [P] Dlaczego co chwile macie inne rangi? XDD [P] Kojarzysz mnie choć trochę?:( Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 23 Maja 2018 #515357 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 [P] Podoba Ci się @dzejki? [P] Zjadłabyś z @dzejki kanapki z pasztecikiem? [P] Dlaczego reprodukcja? Mamusiaa i aureox dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Maja 2018 #515359 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 [P] Podoba Ci się praca w moderacji? [P] Kto jest największym śmieszkiem na forum? [P] Kto jest najgorszym moderatorem forum i dlaczego jest to Bezzi? Bezzi, Mamusiaa i Maajkeel dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Maja 2018 #515366 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 [P] Czego używasz do brwi? [P] Lubisz kwadraty lub prostokąty? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoLYoURevolution Napisano 23 Maja 2018 #515374 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 [P] Kiedy randka Słonko ? [P] Kiedy pierwszy pocałunek ze mną oczywiście [P] Kino czy restauracja ? [P] Doświadczony czy Początkujący ? [P] łóżko czy Kanapa [P] Kochasz mnie ? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 23 Maja 2018 #515375 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 [P] Wielkość czy technika? XD [P] Kim dla ciebie jest @* None *? [P] Na pieska czy na jeźdźca? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 23 Maja 2018 #515380 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 [P] Czemu nie masz moderatora? [P] Na co patrzysz u mężczyzn ? [P] Piwo, Czy wódka? [P] Pizza, Czy kebs ? [P] Lubisz tosty ? [P] Jeśli miała byś do wyboru zostać ptakiem lub lamą, to co byś wybrała? [P] I na koniec zagadka. Ula odniosła Agnieszce pożyczka książkę. Następnego dnia Ula dzwoni do Agnieszki i twierdzi, że zostawiła w książce dziesieciozlotowy banknot jako zakładkę. Powinien być pomiędzy stroną 71 I 72. Agnieszka wybucha śmiechem ponieważ wie, że to nie może być prawda. Pytanie po czym Agnieszka rozpoznał oszustwo? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin435 Napisano 25 Maja 2018 #515604 Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 [P] Frytki czy chessburger [P] Odbanujesz mnie ? [P] Jakie suchawki polecasz [P] Jaką klawiaturę polecasz Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Maja 2018 Autor #515931 Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi